Hoe kan je een gescheurde enkelband het beste behandelen?

Gescheurde-enkelband-blessure

Een gescheurde enkelband komt zeer vaak voor en het herstel kan wel 4 tot 6 weken duren. De blessure komt voornamelijk voor bij sporters van 15 tot 35 jaar. Maar wat houdt de blessure precies in en hoe kan je deze op de beste manier behandelen? Koop nu uw brace voor een gescheurde enkelband! Als u de […]

Wanneer gebruik je een Bioskin Kniebrace Q Front Closure of Open Patella?

Q-Brace-knee-injury

Een knieblessure is een veelvoorkomende blessure die niet alleen een flinke impact geeft op uw sportactiviteiten, maar ook op uw dagelijkse activiteiten. Deze blessures zijn op te lossen met een Bioskin Kniebrace Q. Maar welke variant lost het specifieke probleem op in uw knie? Lees het hieronder!

Wat is een kruisbandblessure en wat is de beste behandeling?

Kruisband blessure

Een knieblessure komt veel voor en heeft een flinke impact op je sportactiviteiten, maar ook op je dagelijkse activiteiten. Een kruisband blessure is dan ook een van de ergste blessures aan dit gewricht. Maar wat houdt deze blessure eigenlijk in en hoe behandel je het op de beste manier?

Wat kan ik doen bij een achillespeesblessure ?

Achillespeesblessure

De grootste pees in het menselijk lichaam is de Achillespees en zorgt voor kracht en bewegelijkheid in je voet. Het kan voorkomen dat deze pees irriteert of door een val scheurt. Als u pas recent klachten heeft aan deze blessure kunt u er al veel aan doen om dit zelf te behandelen.

Wat kan ik het beste doen bij een zweepslag?

Zweepslag

Een zweepslag komt vaak in de kuit voor, echter kan dit ook ergens anders voorkomen. Het krijgen van een zweepslag kan enorm veel pijn doen, dus is het belangrijk om dit op de juiste manier te laten herstellen. Maar hoe doe je dat dan, en wat voor hulpmiddel kan ik daarvoor gebruiken?