Anti-jeuk spray gips

Cooltalc anti-jeuk spray

De anti-jeuk spray van Coolatalc bevat talkpoeder die de huid kalmeert en verzacht. Daarnaast zorgt de speciale droogmiddel ervoor dat het vocht wordt opgenomen. Cooltalc mag direct op de huid worden aangebracht onder het gipsverband. De speciaal samengestelde ingrediënten verkoelen de huid waardoor de jeuk minder wordt. Bestel nu de anti-jeuk spray met 20% korting!

Douchehoes

In ons assortiment vindt u douchehoezen van het merk Seal Protect. Dit is een merk dat als beste getest is door heel de Beneluxe. De douchehoezen van Seal Protect zijn latexvrij en 100% waterdicht. Daarnaast zijn de hoezen ook nog herbruikbaar. Een douchehoes is een goedkoop en eenvoudig hulpmiddel bij een gebroken arm of been. De douchehoezen zijn ervoor zowel volwassenen als voor kinderen.

Zwemhoes

De zwemhoezen van Lomed bieden optimale comfort en 100% bescherming tijdens het zwemmen met gipsverband. Naast het beschermen van het gipsverband wordt ook de huid beschermt tegen vochtigheid en irritaties. De zwemhoezen zijn er voor de onderarm, hele arm, onderbeen en heel been voor zowel volwassenen als kinderen.