Artrose

Heeft u een vraag over artrose? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze fysiotherapeuten geven u de perfecte raad over de aanschaf van een brace.

Artrose

Artrose

Wanneer er artrose plaatsvindt, wordt de kwaliteit in het kraakbeen minder. Het kraakbeen wordt brokkelig, dun en zacht. Artrose kan zelf geen pijn doen, omdat er geen zenuwen bij zitten. Artrose kan in elk gewricht voorkomen, maar in bepaalde gewrichten komt het vaker voor. Bijvoorbeeld bij de heup, knie en vingers. Artrose komt veel voor in Nederland, namelijk 1 miljoen Nederlanders hebben het. Voor artrose zijn ook verschillende braces beschikbaar.

Artrose behandeling

Er zijn verschillende manieren om artrose te behandelen. Zo is een oefentherapie goed voor de beweging van uw gewrichten en van uw spieren. Het kan ook helpen om medicijnen te nemen tegen artrose of uw levensstijl aan te passen, door bijvoorbeeld te stoppen met roken of af te vallen. Het kan ook fijn zijn om een brace aan te schaffen, bijvoorbeeld BioSkin Pols/Duimbrace Spica of een Push Care Enkelbrace

Lorem ipsum dolor sit amet...