Koop een brace voor uw gekneusde pols mét deskundig advies

Heeft u een gekneusde pols opgelopen? Onze polsbraces kunnen de klachten van pijn en overbelasting verminderen.

Polsbrace-DP2.png
AANRADER!
Polsbrace-Dp3 aantrekken

Wat is een gekneusde pols

Een pols kneuzing is het pijnlijke gevolg van overbelasting, een verkeerde beweging of een door de handen opgevangen harde val. Het verschil tussen een kneuzing, verstuiking of botbreuk is in de pols vaak lastig te voelen. Ondanks de verschillende oorzaken hebben de klachten vaak dezelfde symptomen. Wel bevindt zich er een groot verschil in het herstelproces. Daarom is het belangrijk om te weten om welke klacht het nou daadwerkelijk gaat.

Ontdek hier wat gekneusde pols is en alle symptomen, oorzaken en hoe nu verder!

Welke brace bied hulp aan de pols?

Peesontsteking pols

Een brace zorgt ervoor dat de pols van buitenaf wordt gestabiliseerd. Dit zorgt ervoor dat de pezen en spieren in de pols voldoende rust krijgen om goed te kunnen genezen. Zonder deze rust en stabiliteit is het haast onmogelijk dat de pols hersteld.

Bekijk brace

Hoe tape je een polsblessure?

Banner-tapen-Tmax

Er zijn vele voordelen bij het intapen van je pols. Het grootste voordeel is de versnelling in het herstelproces. Door de tape wordt je pols in de juiste positie gehouden. Hierdoor kan de pols beter rusten en wordt deze minder belast. Daarnaast kun je beter doorgaan met de dagelijkse bezigheden zonder te veel bezig te zijn met je pijn. De tape zorgt voor een betere doorbloeding.

Tape blessure

Oefeningen voor gekneusdepols ?

Banner-oefeningen

Oefeningen zijn erg belangrijk voor een gekneusde pols. Zo zorgen oefeningen er namelijk voor dat de spieren en pezen niet stijf worden door te veel rust. Daarnaast stimuleren de oefeningen herstel in de pols. Wil jij weten wat de beste “oefeningen voor gekneusde pols” zijn, lees hier dan verder.

ontdek oefeningen

Informatieve blog berichten over een gekneusde pols 

Wanneer heb je een polsbrace nodig tijdens het sporten?

Een polsbrace heb je nodig wanneer je het gewricht wil ontlasten voor voelbare pijn, overbelasting [...]

Gekneusde pols zonder zwelling

In dit bericht wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende varianten van een gekneusde pols, de [...]

Veelgestelde vragen over de polsblessure

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Wat is een gekneusde pols?” answer-0=”Een gekneusde pols is het pijnlijke gevolg van overbelasting, een verkeerde beweging of een door de handen opgevangen harde val. Vaak zorgt een kneuzing voor opzwellingen veel pijn in de pols waardoor het moeilijk wordt om deze te bewegen.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Wat is de oorzaak van een gekneusde pols?” answer-1=”Een kneuzing ontstaat vaak bij een harde val waardoor er te veel druk komt te staan op de gewrichten. Een kneuzing kan ook ontstaan door een harde klap van bijvoorbeeld een honkbalknuppel.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Wat zijn de symptomen van een gekneusde pols?” answer-2=”

  • Opzwelling in de pols en hand
  • Verkleuring in de huid, vaak paars of blauw
  • Pijn bij het buigen van de pols en vingers
  • Pijn bij het aanraken van de zwelling

” image-2=” ” count=”4″ html=”true” css_class=””]