Welke gekneusde pols symptomen kunnen zich voordoen?

Een gekneusde pols leidt vaak tot verschillende klachten in het gewricht. Deze klachten kunnen worden omschreven als gekneusde pols symptomen. Gekneusde pols symptomen doen zich met name voor bij dagelijkse handelingen. Dit maakt het erg lastig om activiteiten uit te voeren wanneer u last heeft van een gekneusde pols.

De gekneusde pols symptomen die veelvuldig voorkomen zijn:

  • Bloeduitstorting en zwellingen.
  • Functiebeperkingen van de pols.
  • Pijn in de pols in ruststand en bij beweging.
  • Zeurende pijn bij buigen en strekken van de pols.
  • Verkleuring van de pols.
  • Stijfheid in de pols.
gekneusde-pols-symptomen

Gekneusde pols symptomen op de juiste wijze behandelen

Het oplopen van gekneusde pols symptomen kan leiden tot serieuze pijnklachten in de pols. In sommige gevallen kan dit zodanig ernstig zijn dat het nauwelijks beweegbaar is. Gelukkig zijn er een aantal manieren om de gekneusde pols symptomen op de juiste manier te behandelen.

Gekneusde polsbrace

Een gekneusde polsbrace zorgt ervoor dat de pols van buitenaf wordt gestabiliseerd. Dit zorgt ervoor dat de pezen en spieren in de pols voldoende rust krijgen om goed te kunnen genezen.

Gekneusde pols tapen

Er zijn vele voordelen bij het intapen van je pols. Door de gekneusde pols in te tapen wordt je pols in de juiste positie gehouden. Hierdoor kan de pols beter rusten en wordt deze minder belast. Daarnaast zorgt kinesiotape voor een betere doorbloeding. Dit maakt het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zonder pijn mogelijk.

Gekneusde pols oefeningen

Oefeningen zijn erg belangrijk voor een gekneusde pols. Gekneusde pols oefeningen zorgen ervoor dat de spieren en pezen niet stijf worden door te veel rust. Daarnaast stimuleren de oefeningen herstel in de pols.