Hallux valgus schoenen bij de Brace Specialist

Teenspalken en schoenen kunnen de nodige ondersteuning geven aan de hallux valgus. Bij de brace specialist bieden wij passende schoenen aan op advies van onze fysiotherapeuten. Zij beschikken over de juiste kennis en praktijkervaring waardoor wij u van de juiste informatie kunnen voorzien. Zo streven wij naar een tevreden aankoop van de klant door kennis te delen en de juiste hulp te verlenen.

Hoe ondersteunt de schoen een vergroeide teen?

De schoenen die wij momenteel voor de hallux valgus aanbieden, zijn van het merk Darco. Het is een eigen merk dat is ontstaan door de kennis van onze fysiotherapeuten. De hallux valgus schoen is voorzien van materialen die bij een preventieve schoen wordt verlangd. Daarbij schrijven onze fysiotherapeuten deze twee producten voor die baat hebben bij een hallux valgus. De schoenen geven beide ondersteuning en bescherming aan de vergroeide teen. Dit resulteert in pijnverlichting en stimuleert het herstel van de teenblessure. Kortom, alles wat je zoekt in een hulpmiddel voor hallux valgus!

Brede schoenen voor hallux valgus

Bent u op zoek naar brede schoenen voor hallux valgus? Dan is de Darco Commodus open verbandschoen het product naar uw wensen. In tegenstelling tot de Darco Relief Dual is de Commodus een uitvoering dat voor smalle en brede voeten is gemaakt. Dit is mogelijk door de aanpassingsfunctie waar de hallux valgus schoen over beschikt. Smalle of brede schoenen voor een vergroeide teen? Darco Commodus open verbandschoen ondersteunt ze allebei!

Dames schoenen voor hallux valgus

Vraagt u zich af of hallux valgus schoenen voor ook dames zijn? Dan hoeft u zich bij de Brace specialist geen zorgen te maken! De Darco Commodus open verbandschoen en Darco Relief Dual zijn universeel draagbaar. Dit betekent dat beide schoenen voor dames en heren uitvallen. Daarnaast hebben zij ook een universele uitstraling waardoor dames en heren de schoen voor hallux valgus zonder moeite kunnen dragen.

Welk hallux valgus schoenen merk bieden wij aan?

De hallux valgus schoenen die zich momenteel in ons productassortiment bevinden, zijn van het merk Darco. Darco is een eigen merk dat is voortgekomen door kennis van onze fysiotherapeuten. Zij vonden dat de klant te weinig aanbod kreeg voor ondersteuningsmiddelen bij een hallux valgus. Vandaar dat de Brace Specialist het merk Darco heeft geïntroduceerd om de klant te voorzien van het aanbod dat zij verlangen.

Teenspalk Hallux Valgus

Hallux valgus schoen na operatie

Wilt u een hallux valgus schoen dragen na een operatie? Dan zijn de schoenen van Darco de hulpmiddelen waar u naar zoekt. De schoen voor hallux valgus fungeren als preventief middel bij een post-operatieve behandeling. Dit wil zeggen dat de Darco Relief Dual en Commodus beide steun bieden aan de hallux valgus na een operatie. Ondanks dat de Relief Dual deze ondersteuning in zijn algemeen geeft, is de Darco Commodus open verbandschoen hier specifiek voor gemaakt. Voor preventie in zijn algemeenheid raden onze fysiotherapeuten de Relief Dual aan, voor specifiek na de post-operatie gaat het advies uit naar de Darco Commodus.

Veelgestelde vragen over schoenen voor vergroeide teen

Wat is een hallux valgus schoen?

De hallux valgus schoen is een hulpmiddelen die de vergroeide teen preventie en ondersteuning bieden.

Waar dienen de schoenen voor hallux valgus voor?

Hallux valgus schoenen ondersteunen en beschermen de vergroeide teen in het herstelproces. Daarnaast geven zij druk op de teen waardoor deze in zijn natuurlijke positie terecht komt.

Zit er verschil in de Commodus en de Relief Dual van Darco?

De Commodus verschilt in design, functionaliteit en grootte ten opzichte van de Relief Dual. Darco Commodus kan worden ingezet voor smalle en brede voeten en is specifiek gemaakt voor post-operatie. Dit in tegenstelling tot de Reli Dual die voor smalle voeten is gemaakt en tijdens het gehele herstelproces kan worden gedragen.

Is een hallux valgus schoen bruikbaar voor dames?

Hallux valgus schoen is universeel draagbaar. Dit houdt in dat zowel mannen als vrouwen de schoenen kunnen gebruiken.

Welk merk hallux valgus schoen is in ons productassortiment beschikbaar?

Het hallux valgus schoenen merk dat wij aanbieden, is van Darco.

Welke hallux valgus schoen kunt u na de operatie dragen?

Darco Commodus is de schoen voor hallux valgus die specifiek voor post-operationele behandelingen is gemaakt.