Welke spalken ondersteunen u bij quervain?

Het syndroom van quervain kan op verschillende manieren worden behandeld. Maak gebruik van oefeningen die helpen bij herstel, laat de hand zoveel mogelijk rusten en probeer het regelmatig te koelen. De spalken die wij aanbieden, geven de nodige ondersteuning en bescherming aan quervain. In deze pagina leest u over de quervain spalken die wij aan onze klanten adviseren.

Welke spalken geven de juiste steun aan de quervain?

Wanneer de quervain negatieve reacties oproept in het gewricht, komt het voor dat de pols in bescherming wordt genomen. De spalken van BioSkin leveren hier het beste resultaat op. De quervain spalken zorgen voor verlichting van de pijn bij de duim en pols. Dit levert een sneller herstel op die pijnvrij verloopt. Op dit moment bieden wij twee topkwaliteit braces aan. Dit zijn de BioSkin pols/duimbrace spica en de BioSkin duimbrace thumb spica.

BioSkin duimbrace thumb spica

De BioSkin duimbrace thumb spica is een spalk van hoge kwaliteit die de quervain pijnloos afstopt. De quervain brace is bedoeld voor verlichting van pijn en herstel van pols- en duimverwondingen. Dit is te herleiden aan de materialen van BioSkin die licht en comfortabel zitten aan de hand. De stof hypoallergeen is erin verwerkt en de spalk laat de hand ademen, waardoor het transpireren wordt verminderd. Het ontwerp is slank, comfortabel en maakt bewegingen in de hand en vingers mogelijk terwijl de brace compressie geeft. De BioSkin duimbrace Thumb Spica ook nog eens gemakkelijk aan te leggen.

BioSkin pols/duimbrace spica

De BioSkin pols/ duimbrace spica is speciaal ontwikkelt om overbelastende bewegingen in de gewrichten te verminderen. De spalk maakt pijnvrije handelingen mogelijk en houdt pijnlijke bewegingen tegen. De brace bestaat uit Ultima 2s materiaal. Dit materiaal is dun, ultrazacht en absobeert vocht waardoor de pols koel en droog blijft. De BioSkin Pols/duimbrace Spica is gemakkelijk om zelfstandig aan te leggen.

Welke spalk wordt door onze fysiotherapie geadviseerd?

Wanneer u pijn ervaart in de duim of pols is het moeilijk om voorwerpen stevig vast te houden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het inschenken van een kop koffie. Er kan in dit geval sprake zijn van het syndroom quervain. Bij de brace specialist bieden wij passende braces aan met het juiste advies van onze fysiotherapeuten. Zij beschikken over de juiste kennis en praktijkervaring zodat zij u van het beste advies kunnen voorzien. Zo wordt er een passende spalk bij de quervain aangeboden.

Hoe bieden onze spalken hulp bij het syndroom van de quervain?

De spalken die wij voor de quervain hebben, zijn van het merk BioSkin. Dit is een A-merk wat van de beste materialen is voorzien. Naast ondersteuning en bescherming, beschikken deze spalken over een hoop nieuwe toevoegingen. Het materiaal laat de hand ademen en absobeert vocht. Dit zorgt ervoor dat de hand droog en koel blijft en niet snel gaat transpireren. Daarnaast zijn de ontwerpen comfortabel, makkelijk aan te leggen en maakt het bewegingen mogelijk.

brace quervain

Waar dienen de spalken bij de quervain voor?

De quervain spalken zorgen voor het verlichten van de pijn bij de duim en rondom de pols. Dit resulteert in een sneller herstel.