Bloccs zwemhoes

Zwemhoezen van Bloccs

Bloccs zwemhoes is het merk zwemhoezen die al jaren bekend staan als een betrouwbare aanbieder. Het merk produceert zwemhoezen voor zowel volwassenen als kinderen voor de benen en de armen. Naast hoge kwaliteit zijn de hoezen zo comfortabel mogelijk ontworpen. Zo is de aansluiting op de huid goed, zodat er geen afknelling ontstaat. Daarnaast zijn alle zwemhoezen van Bloccs latexvrij. Dit voorkomt eventuele huidirritaties.

Bloccs zwemhoes arm

Bloccs zwemhoes arm is ervoor zowel kinderen als volwassenen, voor de onderarm en de hele arm. Bij een gebroken arm of hand is dit de ideale oplossing. Vooral in de warme zomer maanden. Naast zwemhoezen voor de hele arm en de onderarm zijn er ook hoezen voor de benen. Ook deze worden onderverdeeld in zwemhoes heel been en zwemhoes onderbeen. Met zwemhoezen van Bloccs kan er veilig en zorgeloos worden gezwommen. Daarnaast kunnen de zwemhoezen worden gedroogd en hergebruikt.

Bloccs zwemhoes gips

Het dragen van gips is al vervelend genoeg, het brengt beperkingen met zich mee. Sporten is bijvoorbeeld niet meer mogelijk, met een gebroken hand of arm wordt typen of schrijven ook erg lastig. Een activiteit die niet beperkt hoeft te worden is zwemmen. Met een zwemhoes voor het gips kan er gewoon gezwommen worden. Het is dan van belang om de instructies goed te volgen bij het aandoen van de hoes.

Zwemhoes gips arm kind

Kinderen behoren tot de groep die het meeste breken. Het buiten spelen, rennen, fietsen en springen brengt helaas meer risico met zich mee om iets te breken. Maar dit hoeft het plezier van de kinderen nog niet te beperken. Een zwemhoes van Bloccs beschermt het gipsverband en de huid van de kinderen. Op die manier kunnen zij genieten van alle zomerse activiteiten.