3 ervaringen over de Pro Orthic hielspoor sok

3-ervaringen-hielspoor-sok

Hielspoor is een blessure die voor ongemak kan zorgen tijdens dagelijkse activiteiten. Met de nieuwe hielspoor sok van Pro Orthic bent u snel verlost van uw klachten. Hieronder leest u 3 reviews van ervaringsdeskundigen die onze hielspoor sok hebben gebruikt. 

Top ervaring

Mijn ervaring met de hielspoor sok van Pro Orthic is goed. Ik las een artikel over hielspoor op de website van Brace Specialist en kreeg als aanrader deze sok te zien. Ik heb advies gevraagd aan de deskundige in de chat. Zij gaf mij informatie over de producten en de ervaringen van een hielspoor sok. Nadat ik de hielspoor sok had besteld, heb ik deze elke nacht gedragen en was binnen 6 dagen van mijn klachten af.

Fabienne van Rooi

Snelle levering 

Hielspoor sok besteld, kwam de volgende dag al binnen. Mijn ervaring is echter wat minder. Ik heb mijn kuit goed opgemeten via de meettabel die vermeld stond op jullie website. Alleen toch vond ik de hielspoor sok te strak zitten tijdens het slapen. Deze ervaring heb ik met jullie besproken en vanuit dat gesprek heb ik de hielspoor nachtspalk besteld. Deze ervaring was veel beter! Ik was met de nachtspalk binnen een paar dagen van mijn klachten af. 

Wim Peijnenburg

Prettige sok 

Mijn man vond de hielspoor sok prettig. Hij doet goed zijn werk. Na meer dan een jaar pijn te hebben aan een peesplaat ontsteking was hij binnen een week of 2 van het probleem verlost. Onze ervaring met de service en de sok is uitstekend.

Ineke Smeets
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *