3 tips voor beter slapen met een rugbrace

3 tips slapen rugbrace

Rugklachten, daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het lastige aan rugklachten is het vinden van de juiste houding tijdens het slapen. In dit blogbericht worden 3 tips gegeven voor een zo goed mogelijke nachtrust tijdens het dragen van een rugbrace. 

1. Slaap je het liefst op je zij?

Op de zij slapen is de beste en meest effectieve manier om de ruggengraat in een rechte positie te houden. Het is mogelijk om met een kussen en gebogen knieën de onderrug te ondersteunen. Belangrijk is om de druk zo goed mogelijk te verdelen. Het is belangrijk dat het lichaam een verticale houding heeft. Op deze manier kan de rug het beste herstellen.

Rugpijn slapen

2. Slapen op je buik met een rugbrace

Het is goed mogelijk om te slapen met een rugbrace. Door te slapen op de buik kan de rug rustig herstellen. Ook hierbij is het belangrijk om een vertiale houding aan te houden, om ervoor te zorgen dat de wervelkolom van de rug (ruggengraat) op een juiste manier kan herstellen.

Rugpijn

3. Voor echte rugslapers

Bij het slapen op de rug is het belangrijk om een houding verbeterende brace te gebruiken. Deze corrigerende brace zorgt ervoor dat de wervelkolom rustig kan herstellen, terwijl u slaapt. De corrigerende functie van de brace of rechthouder zorgt ervoor dat de positie behouden blijft.

Pro Orthic rompbandage: voor buikdistories

De Pro Orthic Abdominal corset is een rompbandage die zeer geschikt is na een operatieve behandelen. De Abdominal corset is een elastische bandage die compressie en ondersteuning biedt. Deze rompbandage kan worden ingezet bij tijdelijke zwakte van de buikwand.

Advertentie-Buikdistories
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *