Bloccs zwemhoezen voor kinderen

Bloccs-zwemhoezen-voor-kinderen-blog

In het gips zitten is al vervelend genoeg. In dit blog word verteld hoe het plezier van zwemmen en spelen in water niet word verstoord. Zwemplezier op vakantie met de Bloccs zwemhoezen speciaal voor kinderen. Houd het gips en verband droog en beschermd de arm. 

Gips bescherming voor kinderen

Gips beschermen tegen water is erg belangrijk. Gips of verband mag namelijk niet nat worden. Zwemhoezen zijn een fijne oplossing voor het zwemmen en spelen in het zwembad of zee. De Bloccs zwemhoezen zijn ideaal geschikt om een baantje te trekken in het zwembad of lekker te spelen in en rond de zee. De zwemhoes is meerdere keren te gebruiken zonder dat het gips nat wordt. Met de handige sluiting is de hoes gemakkelijk aan en uit te trekken bij u kind. De hoes sluit altijd volledig waterdicht af, hier hoeft u geen zorgen over te maken.

De voordelen van een zwemhoes

  • Gemakkelijk aan- en uittrekken
  • volledig waterdicht
  • Stevig rubber materiaal
  • Herbruikbaar

Zwemmen met gips

Kinderen willen graag lekker spelen en zwemmen in het water, helemaal op vakantie. Gips en verband mag daarentegen niet nat worden. De Bloccs zwemhoes heeft daar een perfecte oplossing voor. De zwemhoes van Bloccs is namelijk 100% waterdicht en zorgt voor een beschermlaag over het gips of verband.  Zo beschadigd de wond of gips niet tijdens het spelen.

Bloccs beste kwaliteit zwemhoezen op de markt

De zwemhoezen van Bloccs zijn van het beste kwaliteit als het gaat om beschermingshoezen. Doordat de hoezen 100% waterdicht zijn en van stevig rubber zijn gemaakt kan het wel tegen een stootje. Door de Bloccs hoes kunnen kinderen en ouders rustig en lekker genieten van het zwemmen. 

De zwemhoes van Bloccs mag zichzelf de winnaar noemen van de ‘Queen’s Award for enterprice 2019.

zwemhoes kinderen

Waterplezier tijdens vakantie

Met de zwemhoes kan het genieten beginnen van de vakantie en waterpret. Heb je twijfels over de maat bekijk dan de maat tabel onder bij de productpagina.

The queen’s awards for enterprise 

The queens award for enterprice is een prijzenprogramma voor Britse bedrijven die uitblinken in internationale handel doormiddel van duurzame ontwikkelingen. Deze prijs is de hoogste officIele Britse onderscheiding voor bedrijven.

De zwemhoes van Bloccs mag zichzelf de winnaar noemen van de ‘Queen’s Award for enterprice 2019.

Queens bloccs

Welke maat heb ik nodig voor mijn kind? 

Bloccs heeft verschillende maten voor kinderen. De zwemhoes kan door meerder personen gebruikt worden. Voor het goed opmeten van de arm of been van uw kind zijn de volgende stappen gemaakt. 

  1. Bepaal eerst welke hoes u nodig heeft. 
  2. Meet de lengte van de arm op. Begin vanaf de vingertoppen tot aan de boven kant van het gips. 
  3. Meet de breedte van de arm of been op, net boven het gips.
  4. Bekijk de maat tabel voor de juist maat. 
maattabel bloccs arm
maattabel bloccs

Veelgestelde vragen over de zwemhoes voor kinderen 

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Is de zwemhoes waterdicht?” answer-0=”Ja, de zwemhoes is voor 100% waterdicht! ” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Is de zwemhoes latexvrij?” answer-1=”De zwemhoes is gemaakt van rubber er is geen latex aanwezig.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Hoe kies ik de juiste maat?” answer-2=”De zwemhoes is beschikbaar voor volwassenen en kinderen. De juist maat is te vinden in de maattabel bij de productpagina.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”Is de zwemhoes herbruikbaar?” answer-3=”Ja, de zwemhoes is vaker te gebruiken.” image-3=”” headline-4=”h2″ question-4=”Hoelang kan er gezwommen worden met een zwemhoes?” answer-4=”Het word aangeraden om de zwemhoes na 2 uur voor een periode uit te doen, zo kan de huid en gips even luchten.” image-4=”” count=”5″ html=”true” css_class=””] 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *