Waar kan ik het beste een brace kopen?

Je hebt een dermate ernstige blessure opgelopen waardoor je een hersteltraject in moet gaan. Tijdens het herstelproces is het verstandig om een hulpmiddel in te zetten om het gewricht van ondersteuning en bescherming te voorzien. Voor ieder gewricht is een stunmiddel in vorm van een brace inzetbaar voor compressie die u wenst. Nu is het alleen nog de vraag: waar kan ik deze brace het beste kopen?

Op welke locaties kunt u braces kopen?

Er zijn verschillende verkooplocaties beschikbaar voor de aankoop van een brace. U heeft de mogelijk om braces te kopen in onder andere:

  • Thuiszorgwinkels
  • Specialistische webshops
  • Specialistische winkels
  • Apotheken

Daarnaast meten ziekenhuizen en orthopedische bedrijven braces aan, deze worden echter vaak niet ”gekocht”. Deze braces worden meestal vergoed door de zorgverzekeraar.

Is het belangrijk om de brace wel of niet aan te meten?

Wanneer u opzoek bent naar een op maat gemaakte brace, verlangt u naar andere voorwaarden dan een persoon die een standaard brace wil kopen. De specialistische braces dienen gemaakt en afgeleverd te worden door een zorgprofessional. Dit kan een orthopedisch bedrijf zijn of een specialistische winkel. De standaard braces kunt u bij elk bestaande verkooppunt kopen. Let daarbij wel goed op de maatvoering. Mocht je niet zeker zijn over de maatvoering, dan raden wij je aan naar een fysiek verkooppunt te gaan voor hulp bij het aanmeten en/of advies.

U kunt de braces passen in onze winkel!

Wilt u de brace eerst passen voordat u het wil kopen? Geen probleem! Naast onze specialistische webshop beschikken wij over een fysieke winkel waar u de mogelijkheid heeft om een brace te passen voordat u deze koopt. Zo weet u precies welke maat geschikt is en of dit het product is waar u naar opzoek bent. De plek waar u de brace kunt passen is op het hoofdkantoor, gevestigd op de Speldenmakerstraat 7 ‘s-Hertogenbosch. Hier zal een deskundige u verder helpen om de juiste brace te vinden bij uw gewrichtsblessure.

Kunt u een brace het beste in een winkel of webshop kopen?

Een kleine groep is opzoek naar een op maat gemaakte brace voor zijn of haar aandoening. De gemakkelijkste weg om hieraan te komen is via een zorgprofessional op fysieke locatie. De overgrote meerderheid is opzoek naar een brace die niet aangemeten hoeft te worden. De gemakkelijkste aankoop is via een online webshop. Een webshop beschikt over een groter productassortiment en brengt uw brace zo snel mogelijk in huis. Zo hoeft u nog geen dag te wachten voordat uw hulpmiddel gebruikt kan worden.

De Brace specialist is dé specialistische webshop van Nederland

Wilt u een brace van hoogstaande kwaliteit kopen die u zo spoedig mogelijk kunt inzetten? Dan bent u bij de Brace Specialist aan het juiste adres! Ons productassortiment is zeer divers en afgestemd op de beste merken die u maar kunt wensen. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten u ten alle tijden van de gewenste ondersteuning en bescherming voorzien. Het team vol deskundigen geeft ons de mogelijkheid om u van het juiste advies en aankoop te voorzien. Wanneer u de brace voor 15:00 bestelt, kunt u uw gewrichtsblessure de volgende dag direct ondersteunen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *