Gebruik een rugbrace voor lage rugpijn

Lage rugpijn kan acuut ontstaan, in de volksmond wordt het ook wel lumbago of spit genoemd. Het is een verzamelnaam voor klachten in de onderrug. Een rugbrace kan voor ondersteuning zorgen en de pijn verlichten.

Heeft u last van pijn aan de lage rug?

Pijn in de lage rug of onderrug komt vaak voor. Het kan plotseling opkomen of geleidelijk. Vaak is het een zeurende pijn. In sommige gevallen kan het een zeer heftige pijn zijn. Het beoefenen van bepaalde oefeningen of bewegingen kunnen voor meer pijn zorgen. Neem voldoende rust en draag een rugbrace. Door het dragen van een brace zorg je ervoor dat de onderrug onstabiel wordt. Op deze manier kan de rug geen onverwachte bewegingen maken. Lees hier meer over rugpijn. 

Een rugbrace zorgt voor een betere houding

Een betere houding zorgt niet alleen voor een goede uitstraling maar ook voor een betere houding. 80% van de mensen zit of staat op een verkeerde manier. Een rugbrace kan dat makkelijk verbeteren. In de rugbrace zitten aan de achterkant verhardingen zodat de rug naar een juiste houding wordt getrokken. De pijn wordt door het dragen van een rugbrace verlicht. Ook leer je het lichaam om een betere houding aan te nemen.

rugpijn

Een rugbrace verlicht de pijn

Pijn in de rug wordt vaak omschreven als een zeurende en stekende pijn. Rugpijn komt meestal voor in de lage rug. Het is een klacht die vaak voorkomt. De brace verlicht pijn in de rug en zorgt voor een goede houding. De rugbrace van Pro Orthic kan helpen om de rug steun en comfort te geven.  

Pro Orthic ribbandage

De Pro Orthic ribbandage is de perfecte brace als u last heeft van lage rugpijn (onderrug). De ribbandage is gemaakt van een elastische steungordel van 16 cm. Door middel van deze band geeft de brace voldoende compressie en ondersteuning aan fracturen en rugklachten.

De rugbrace is universeel. Dat wil zeggen dat het voor zowel vrouwen als mannen te gebruiken is.

Voordelen van de Pro Orthic Ribband

  • Gefabriceerd van elastisch materiaal
  • Pijnverlichtend
  • Veel ondersteuning
  • Eenvoudig in gebruik
ProOrthic Rib band

Bevordert de genezing van de rug

Met de rugbrace van Pro Orthic ondersteunt u de rug waardoor de lage rugpijn die ontstaat tijdens een verkeerde houding wordt verlicht. Lage rugpijn kan ook ontstaan door medische klachten zoals spit, hernia of scoliose. Door de optimale ondersteuning wordt uw houding verbeterd en wordt overbelasting op de rug opgevangen door de brace, waardoor klachten sneller weggaan en uw rug sneller geneest.

Gebruik een rugbrace bij de volgende blessures:

  • Trauma
  • Verkeerde houding
  • Zwaar lichamelijk werk
  • Pijnklachten in de borstkast
Advertentie-Buikdistories
Gebruik een rugbrace voor zwaar werk

Een rugbrace kan goed helpen bij zwaar werk. Het is belangrijk om uw rug goed [...]

Hoe kan rugpijn worden ingedeeld?

Heeft u last van rugpijn? Rugpijn kan voorkomen in verschillende delen van de rug. In [...]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *