Helpt een navelbreukbandage?

Helpt-een-navelbreukbandage

Een navelbreuk is een veelvoorkomende blessure die operatief behandeld kan worden. Met een bandage wordt het herstel bevorderd en de pijn vermindert. In dit blogbericht wordt beschreven waarom een navelbreukbandage verstandig is om te gebruiken tijdens het herstel van een breuk. 

Waarom een navelbreukbandage?

Een navelbreukbandage is erop gericht om ondersteuning en herstel te bieden tijdens een navelbreuk. De bandage kan worden ingezet bij het begin of de fase waarin er een uitstulping ontstaat. Met het dragen van een bandage versnelt het genezingsproces van de breuk. Ook wordt er ondersteuning geboden aan verzwakt bindweefsel. De navelbreukbandage is ook te gebruiken voor herposiioneren, een littekenbreuk of bij een buikwandcorrectie.

Navelbreuk-uitleg-800300

Verbeterd de doorbloeding

De navelbreukbandage zorgt ervoor dat de doorbloeding rond de wond weer op gang komt. Op deze manier wordt de genezing bevorderd en vermindert de pijn aan de breuk. De pelotte zorgt voor extra bescherming.

Gebruik een navelbreukbandage na de operatie

Na de operatie van een een navelbreuk kan de bandage ingezet worden om het herstel te bevorderen. Doordat de bandage de juiste ondersteuning biedt tijdens het dragen, kan de breuk rustig herstellen. Ook kan de bandage helpen met het herpositioneren van de breuk.

Pro Orthic Umbilical hernia corset voor behandeling van navelbreuken

De Pro Orthic navelbreukbandage is een elastische bandage die compressie en ondersteuning biedt. Daarnaast wordt het herstel van de breuk bevordert en wordt er gezorgd voor pijnverlichting. De bandage is gemaakt van elastisch en ademend materiaal. De bandage is eenvoudig aan te doen, door middel van de klittenbandsluiting. De siliconen pelotte biedt extra bescherming.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *