Hielspoor sok zelf maken? 3 Stappenplan

Hielspoor-sok-zelf-maken-3-stappenplan

Wil jij een hielspoor sok zelf maken? Onze medisch adviseurs raden dat af! Wel is de sok van Pro Orthic een goede mogelijkheid, om binnen een paar dagen van uw hielspoor af te komen.

Onze specialisten raden het af om zelf een hielspoor sok te maken! Waarom?

De sok voor hielspoor houdt de voet tijdens de nacht in een hoek van 90 graden waardoor er lichte rek ontstaat op de
peesplaat. Door deze rek wordt verkorting van de kuitspier en verkalking van de peesplaat voorkomen. Om van uw hielspoor klachten af te komen heeft u de exacte hoek nodig van 90 graden. De banden van deze sok zorgen ervoor dat uw voet in de juiste houding komt te staan. Ga dus niet zelf aan de gang met tape!

Pro Orthic hielspoor sok nachtspalk

1. Pro Orthic heeft de perfecte hielspoor sok gemaakt

De hielspoor sok van Pro Orthic kan worden gebruikt als nachtspalk. Deze kan tijdens het slapen worden gedragen. De sok is eenvoudig in gebruik door dat er gebruik wordt gemaakt van 2 banden. Deze 2 banden zorgen voor extra stevigheid. De twee banden zijn makkelijk te verstellen. Zo is de sok voor iedereen die last heeft van hielspoor bruikbaar. De sok van Pro Orthic is een relatief goedkope manier om binnen en paar dagen van u klachten af te komen. De sok bedraagt een prijs van 22,95.

2. Hoe weet je welke maat je moet hebben

De sok is er in twee verschillende maten en past zowel links als rechts. De hielspoor sok is gemakkelijk op te meten door gebruik te maken van een meetlint. Plaats deze rondom het dikste gedeelte van de kuit.

Maatvoering Pro Orthic hielspoor sok nachtspalk

3. Bestellen

Mocht u de hielspoor sok vandaag bestellen voor 15:00 heeft u hem morgen in huis. De verzending is gratis vanaf 50 euro en is ook makkelijk achteraf te betalen via Afterpay. Besteld u de hielspoor sok nog vandaag, kunt u binnen een paar dagen van uw klachten af zijn. Dit gebeurt bij 90% van onze hielspoor sok aankopers.

Hielspoor sok bestellen
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *