Nekbrace slapen

Slapen-met-een-nekbrace

In 2019 waren er meer dan 2 miljoen mensen in Nederland met nekklachten. Het aantal stijgt jaarlijks en het komt ook steeds vaker voor op jongere leeftijden. De beste oplossing is het dragen van een brace tijdens het slapen, maar je kunt nog veel meer doen. 

Kan een nekbrace gebruikt worden tijdens het slapen?

Nekbraces horen in de meeste gevallen gedragen te worden tijdens het slapen. Met deze reden zijn onze nekbraces ontworpen om niet in de weg te zitten tijdens het slapen.

Onze nekkragen zijn gemaakt van een vormvast schuim in een anatomische vorm. Deze hoge kwaliteit zorgt voor optimale comfort tijdens het slapen. Hierdoor kunt u zonder klachten slapen waardoor u uw nek voldoende rust kunt bieden.

Nekbrace-tijdens-slapen

Hoe helpt een nekbrace?

Wanneer u kiest voor het dragen van een nekbrace, dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt het dragen van een nekbrace voor:

  • Zorgt voor een stabiele nek
  • Het houdt uw nek in de juiste positie
  • De nekspieren kunnen eindelijk ontspannen
  • Zorgt voor een goede slaaphouding
  • Voorkomt pijnlijke bewegingen
  • Versnelt herstel op natuurlijke wijze

Hoe moet je slapen met een nekbrace om?

Mensen vragen zich vaak af of het mogelijk is om met nekbrace te slapen. Een nekkraag is juist zeer nuttig om te gebruiken tijdens het slapen. Het materiaal waar de nekbraces uit bestaat, laat de nek in een comfortabele positie staan.

Daarbij is het product zo ontwikkelt dat het geen lasten met zich mee brengt tijdens het slapen. Zo komt u met een beschermend gevoel een goede nachtrust tegemoet.

Welke nekbrace is geschikt?

Er zijn verschillende nekbraces mogelijk om uw nekklachten te verminderen. Wanneer u milde klachten heeft raden wij u aan op de Push Care Nekbrace te gebruiken. Deze nekbrace zorgt voor een goede stabilisatie van de nek, is zacht van stof waardoor het fijn aanvoelt op de huid en niet hinderlijk is tijdens het slapen.

Nekbraces om te slapen vindt u bij de brace specialist

Denkt u dat u na deze informatie geholpen kan zijn met een nekbrace? Bekijk dan het assortiment van de Brace Specialist. We hebben voor u het meest geschikte product hieronder gepresenteerd, zodat u wordt geholpen in het maken van uw keuze.

Heeft u vragen over de maat of de functie van de nekbrace? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste nekbrace.

Advertentie-Push-Care-Nekbrace

Veelgestelde vragen over nekhernia

Wat is een nekhernia?

Een volwassen wervelkolom bestaat uit 26 wervels, tussen elke wervel zit een elastische tussenwervelschijf. Er bevinden zich zeven wervels in de nek. Net zoals een rughernia is een nekhernia veroorzaakt door een uitstulping in een van de tussenwervelschijven.

Wat zijn de oorzaken van een nekhernia?

Een nekhernia wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde houding, zowel zittend als staand. Denk bijvoorbeeld aan de ‘schildpadhouding’, het hoofd voorovergebogen en de schouder naar binnen. Naast een verkeerde houding kunnen zwakke nekspieren ook zorgen voor een nekhernia.

Wat zijn nekhernia symptomen?

  • Pijn in de nek die uitstraalt naar de schouders, armen en soms zelfs handen.
  • Het gaat om een uitstralende pijn
  • Krachtverlies, gevoelloosheid of zelfs een tintelend gevoel in de armen.
  • In de meest ernstige gevallen komen er zelfs verlammingsverschijnselen voor.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *