Is de steunkous aantrekken bij een ander nog van toepassing?

steve-aantrek-header

In het dagelijks leven worden steunkousen veelal ingezet om compressie in het been of voet te geven. Dit is in de meeste gevallen noodzakelijk bij ouderen. Naarmate u ouder wordt, zal het lichaam meer klachten ervaren. Dit geldt ook voor het zelf aantrekken van steunkousen. Vandaar dat zorgverleners altijd voor u klaarstaan, maar is er een andere manier om de steunkousen aan te trekken? Kort gezegd, de aantrekhulp van Steve+!

 

Steunkousen aantrekken bij een ander is niet meer nodig met Steve+ aantrekhulp!

Het aan- en uittrekken van steunkousen is voor de patiënt een onmogelijke opgave. Vandaar dat het voorheen de normaalste zaak was om de steunkousen door de zorgverleners te laten aanbrengen. Om de behandeling voor patiënt en de zorgverleners gemakkelijker te maken, bieden de Steve aantrekhulpmiddelen hier de geschikte oplossing voor! Steve+ aantrekhulp maakt het mogelijk voor patiënten om de steunkous zelfstandig aan te brengen zonder enige inspanning.

Ontdek onze aantrekhulp
Steve steunkous aantrekhulpmiddel complete

Trek uw steunkousen zelfstandig aan met de Steve+ Complete

De Steve+ Complete is het totaal pakket aan aantrekhulp waar u als patiënt naar opzoek bent. Dit bestaat uit de Steve+ EasyOn en Ring. De hulpmiddelen maken voor de patiënt en zorgverlener het een en ander mogelijk.

  • Steunkousen zelfstandig aan- en uit te trekken zonder enige inspanning.
  • Inzetbaar bij rugklachten of chronische ziektes als reuma.
  • Geschikt om overal mee naartoe te nemen
  • Makkelijk te gebruiken voor zorgverleners
  • Ook voor panty’s of andere medische sokken.

Maak de steunkous aantrekken bij een ander gemakkelijk met Steve Gloves

Wilt u over extra grip beschikken bij het aan- en uittrekken van de steunkousen? Dan is de Steve Glove een aantrekhulpmiddel dat u naast de Steve+ Complete kunt gebruiken. Met gebruik van de Steve Gloves beschikt u over extra grip bij het aantrekken van steunkousen zonder deze te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat patiënten zelf of zorgverleners de steunkousen op een veilige manier en zonder inspanning kunnen aantrekken.

Welke voordelen bieden de Steve Gloves?

  • Maximale grip op de kous
  • Voorkomt beschadiging aan de kous
  • Inzetbaar voor patiënt en zorgverlener
  • Gemakkelijk aan- en uittrekken
  • Beschikbaar in latex en latex-vrij
steve-gloves

Steve+ aantrekhulp kopen voor optimaal draagcomfort

Er zijn verschillende aantrekhulpmiddelen van meerdere merken voor steunkousen op de markt te vinden. Wat maakt de aantrekhulp van Steve de beste op de markt? Heel simpel, Steve+ aantrekhulp is voorzien van hoogstaande kwaliteit en functionaliteit. Dit betekent kwaliteit, lange levensduur en comfortabele werking. Wat Steve+ kenmerkt als beste aanbieder op de markt, is het complete aanbod van aantrekhulpmiddelen. Dit productassortiment maakt het gehele proces van A tot Z mogelijk.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *