Zijn verbandschoenen geschikt voor buitengebruik?

Banner-Daco-AllRound-Shoe

Na een operatie wordt verband aan de voet gelegd en geadviseerd om verbandschoenen te dragen tot de voet volledig is hersteld. Hierbij kun je kiezen om de open- en/of dichte verbandschoen te dragen. Maar welke verbandschoenen voor buitengebruik zijn geschikt? 

Wat is de functie van een verbandschoen?

Verbandschoenen zijn schoenen die worden ingezet na een voetoperatie. Hier kun je denken aan voetaandoeningen of zwellingen aan de voet. De verbandschoen heeft als functie om de voet te beschermen en ontlasting van de drukplekken te bieden.

Daarnaast is de schoen speciaal gemaakt voor het creëren van voldoende beweegruimte voor de voet. In de meeste gevallen wordt de verbandschoen gebruikt als tijdelijke schoen tot de wond volledig is hersteld.

verbandschoen geschikt voor loopgips

Speciale verbandschoenen voor buiten!

Om het herstel van de voet ten alle tijden te bevorderen zijn er verbandschoenen ontwikkeld voor binnen en buiten. De dichte verbandschoenen zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik.

  • Door de gesloten functie biedt de schoen de gewenste hoeveelheid bescherming en ondersteuning aan de voet.
  • De compressie van de verbandschoen maakt het mogelijk dat je de voet sneller kunt bewegen en belasten.
  • Ondanks dat de schoen gesloten is, krijgt de voet met verband genoeg ruimte om te bewegen.

Bij de open verbandschoen wordt geadviseerd om deze binnenshuis te gebruiken. 

De AllRound Shoe van Darco is ideaal voor buitengebruik

Ben je opzoek naar een verbandschoen die uitstraling heeft en maximaal draagcomfort biedt? Dan is de AllRound Shoe van Darco het product dat aansluit op jouw wensen! Door het alles-in-één ontwerp kan de schoen gezien worden als een verbandschoen, ontlastende schoen of revalidatie schoen.

Het is een stevig, lichtgewicht schoen dat optimaal draagcomfort, gebruiksgemak, ondersteuning en bescherming biedt bij wondverzorging. De anti-slip zool maakt het mogelijk schoen inzetbaar is bij binnen- en buitengebruik.

AllRound-Shoe-Darco

Kenmerken van de Darco AllRound shoe

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Sneaker desgin
  • Stevig lichtgewicht schoen
  • Ruime schoen voor verband
  • Anti-slip zool voor grip
  • Extra brede opening voor gebruiksgemak

Ontdek ons assortiment aan verbandschoenen

Brace specialist heeft een uitgebreid assortiment aan verbandschoenen geschikt voor allerlei blessures. Bekijk het assortiment gemakkelijk op onze webshop.

Heeft u vragen over welke verbandschoen geschikt is voor u, twijfel niet en neem contact op met een van onze fysiotherapeuten. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste schoen voor uw blessure!

Advertentie-Darco-AllRound-Shoe
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *