Werken reuma handschoenen voor het verlichten van de pijn?

vWerken-reumahandschoenen-voor-het-verlichten-van-de-pijn

Wist je dat er in Nederland ruim 2,3 miljoen mensen zijn die last hebben van reuma? Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 chronische aandoeningen die zich bevinden in de gewrichten, pezen en botten. De vraag is: hoe kun je de pijn in de hand verzachten en ondersteunen? Het antwoord: reuma handschoenen!

Wat is reuma?

Reuma is een chronische ziekte die zich kan voordoen in meerdere lichaamsdelen. Chronisch houdt in dat het blijvend is en nooit meer weggaat. De ziekte tast met name de gewrichten en de lichaamsstructuren aan die daar omheen zitten. Dit kan resulteren in reuma klachten die voelbare pijn veroorzaken in de betreffende gewrichten.

Welke reuma klachten doen zich voor in het handgewricht?

De voelbaarheid van de reuma klachten verschilt van persoon tot persoon. Ook is het verschillend of de chronische ziekte erger wordt en hoe snel dit gaat. Ook kan er afwisseling zijn van pijngraad per periode. De reuma klachten die veelvuldig voorkomen zijn:

  • Vermoeidheid
  • Stijfheid
  • Voelbare pijn
  • Zwelling(en)
  • Slechtere conditie
  • Krachtsverlies in spieren

Om de klachten te verminderen kunnen reuma handschoenen het juiste hulpmiddel zijn. Bij het dragen van reuma handschoenen kunt u uw dagelijkse bezigheden gemakkelijk herpakken.

De handschoenen van Pro-orthic zijn de perfecte oplossing!

Op zoek naar de beste reuma handschoenen van Nederland? Dan vindt u in de compressie handschoenen van Pro-orthic alle eigenschappen terug die deze titel meer dan waard zijn! De Pro-orthic compressie handschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor het behandelen van reuma. Het hulpmiddel geeft compressie en bescherming bij reumatoïde artritis aan de hand. Dit resulteert in een betere bloedcirculatie en verlichting van pijn in de handen en vingers. Ook functioneren de compressie handschoenen om zwellingen te verminderen. Kortom, dé oplossing voor reuma klachten!

Reuma-handschoenen-header

Compressie handschoenen verbeteren de bloedcirculatie

Het krijgen van een chronische ziekte als reuma is al vervelend genoeg. Het gevolg van de chronische ziekte kan nog veel erger zijn. Met de compressie handschoenen van Pro-orthic haalt u een hulpmiddel in huis die uw reuma klachten direct aanpakt. De handschoen geeft de benodigde druk die de hand nieuwe mogelijkheden biedt. Dit verbetert namelijk de bloedsomloop in de handen en vingers waardoor er een flink aantal symptomen wordt aangepakt.

  • Verminderen en voorkomen van zwellingen
  • Verminderen van stijfheid
  • Verzachten van de pijn

De reuma handschoenen zijn nu ook beschikbaar met anti-slip functie

De reuma handschoenen zijn in twee varianten beschikbaar. Voorheen kon u alleen beschikken over de standaard compressie handschoen. Door ontwikkeling is het mogelijk gemaakt om de reuma handschoenen met anti-slip aan u te introduceren. Beide compressie handschoenen hebben dezelfde uitstraling, maar de anti-slip laag geeft de handschoen extra grip. Deze toevoeging maakt dat deze handschoenen als beste uit de test komen en ten zeerste worden aangeraden door specialisten! Vandaar dat de handschoenen behoren tot een van de beste hulpmiddelen die op dit moment verkrijgbaar zijn voor artritis- en artrose handen.

Antislip reuma handschoenen

Wat is het verschil tussen de standaard handschoen en de anti-slip handschoen?

De standaard compressie handschoen en de anti-slip handschoen doen niet veel voor elkaar onder. De handschoenen zijn beide inzetbaar voor het behandelen van reuma en artrose. Het identieke design zorgt ervoor dat de compressie in beide handschoenen even veel is, waardoor deze de pijn in de hand verlichten en de bloedsomloop verbeteren. De extra anti-slip laag maakt het verschil tussen de reuma handschoenen. De compressie handschoen met anti-slip laag voorziet de handen van extra grip wanneer dit gewenst is.

Onze artrose handschoenen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in paars en roze!

Voorheen bestonden de artrose handschoenen van Pro-orthic alleen in het grijs. Deze bevielen erg goed bij onze klanten en groeiden uit tot een groot succes. Toch kregen wij vaak de vraag of de compressie handschoen in andere kleuren beschikbaar waren.

Onze klanten staan op nummer 1, vandaar dat de reuma handschoenen sinds kort ook beschikbaar zijn in de kleuren roze en paars! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij deze varianten als enige in Nederland aanbieden.

Advertentie-Reuma
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *