Zijn compressie handschoenen effectief bij handklachten?

Velen vragen zich af of compressie handschoenen hulp bieden bij handklachten. De compressie handschoenen van Pro-orthic zijn speciaal ontwikkeling voor aandoeningen in het handgewricht. Ze bieden de gewenste bescherming en compressie waardoor de pijn verzacht en het herstelproces versnelt. Diverse klachten worden met de handschoen behandeld, denk aan Artritis, Artose, Tendinitis of Carpaal Tunnel Syndroom. Om het af te maken, zijn de handschoen een eenvoudige en goedkope oplossing bij handklachten. Dit voordeel is positief voor de handaandoening en de portemonnee.

Artrose handschoenen

Onder reuma vallen een aantal gewrichtsklachten die gezamenlijk het algemene begrip omschrijven. Een klacht vorm die onder reuma valt, is artrose. Bij artrose wordt het hele gewricht in acht genomen. De pijn die ontstaat komt door veranderingen die zich binnen het gewricht afspelen. Met name het kraakbeen in het gewricht wordt dunner en zachter. Dit met als gevolg er pijnklachten, zichtbare en voelbare zwellingen op de huid ontstaan. Een eenvoudig en goedkoop hulpmiddel bij artrose handen zijn compressie handenschoenen. De handschoenen geven voldoende druk op het gewricht waardoor de pijn wordt verzacht.

Tendinitis handschoenen

Ook zijn de reuma handschoenen inzetbaar als tendinitis handschoen. Er is sprake van tendinitis wanneer zich een tijdelijke peesontsteking in het gewricht afspeelt. De oorzaak is in de meeste gevallen door overbelasting. De gewrichtsaandoening komt vooral voor bij mensen vanaf 30 jaar. De reden van overbelasting is door te lang te lopen of staan of het tillen van zware voorwerpen. Met de juiste hulpmiddelen kan iemand volledig herstellen van Tendinitis. De compressie handschoen van Pro-orthic is hier een mooi voorbeeld van.

Artritis handschoenen

Artritis, evenals tendinitis en atrose, is een vorm van reuma. Bij deze aandoening zijn de gewrichten in de hand ontstoken. De klachten die hieruit voortkomen zijn voornamelijk stijfheid, pijn en zwellingen in het handgewricht. Deze klachten kunnen zich doorzetten tot de elleboog. Bij klachten omtrent artritis wordt geadviseerd zoveel mogelijk te bewegen. Dit zal met behulp van de compressie handschoenen zorgen voor een betere bloedsomloop. Hierdoor wordt de pijn verzacht wat het genezingsproces verbetert.

Welke ervaringen beleven de klanten met de compressie handschoenen?

Wij streven naar positieve ervaringen van de klanten met betrekking tot onze producten en service. Daarbij vinden wij het belangrijk dat ook de reuma handschoenen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Vandaar dat de compressie handschoenen van Pro-orthic over een extra functie beschikt. Dit wordt uitgedrukt in de praktijk door het gemakkelijker uitvoerbaar maken van dagelijkse handelingen. Denk aan een voorwerp voelbaar aanraken of stevig vastpakken met de handen. Een klant die dit zo heeft ervaren, is Job. Hij deelt zijn ervaringen met de compressie handschoenen en het voordeel dat hij eruit haalt.

Job
Mijn handen gebruiken zonder pijn

“Deze handschoen maakt een nieuwe wereld voor mij open. Ik heb last van artrose handen, waardoor ik pijn ervaar wanneer ik deze beweeg. Om die reden bezit ik nu een aantal jaar reuma handschoenen. Deze handschoenen geven mij de mogelijkheid om mijn handen te gebruiken wat voorheen niet mogelijk was. Bij andere merken maakte het materiaal deze handelingen niet mogelijk. Kortom, Ik kan echt niet meer zonder deze handschoenen.”