BioSkin Daumenstützen

BioSkin duimbraces worden gemaakt van de beste materialen. Elke brace is vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam

Daumenstützen

BioSkin duimbraces bieden ondersteuning aan de aangedane duimgewrichten. Het dragen van een duimbrace zorgt ervoor dat bepaalde gewrichten worden beperkt in het bewegen. Hierdoor krijgen de gewrichten de kans om te herstellen. De compressie zorgt ervoor dat de pijnklachten afnemen.

Bioskin Zahnspangen Materialien

De braces van Bioskin zijn ontwikkeld voor sportgeneeskunde en orthopedie. De braces zijn gemaakt van een ademende hypoallergeen stof, waardoor transpiratie verdampt. Buiten het niet beperkt worden met activiteiten biedt deze stof ook voldoende compressie. Dankzij de unieke en gepatenteerde BioSkin materiaal is de compressie mogelijk.

De drievoudige laagstructuur van BioSkin verbetert het comfort en draagbaarheid. De lagen zijn opgebouwd uit Lycra met een polyurethaan “SmartSkin” membraan in het midden. Dit zorgt voor een dik en sterk materiaal van slechts 1,05 mm. Daarbij zijn de materialen van BioSkin licht van gewicht en waterafstotend. Dankzij de antislip functie blijft de brace op zijn plek tijdens actieve handelingen.

Bekijk het volledige assortiment van BioSkin!

Bioskin Zahnspangen von Ärzten beraten

Aaron Calodney
Texas Spine and Joint Hospital

Ich verschreibe meinen Patienten nur BioSkin-Produkte. Jede Klammer funktioniert außergewöhnlich gut und ist sorgfältig so konzipiert, dass sie den ganzen Tag bequem getragen werden kann. Dadurch tragen meine Patienten sie und erholen sich schneller! Danke BioSkin!