Douchehoes arm

Met een gebroken arm wilt u uiteraard probleemloos kunnen douchen. Daar hebben wij een oplossing voor. De douchehoes van Seal Protect voor de arm is 100% waterdicht en verkrijgbaar in vier verschillende varianten. De douchehoezen zijn zo comfortabel mogelijk gemaakt door middel van een kussentje aan de bovenzijde van de hoes. Ook zijn de hoezen verkrijgbaar in maten voor zowel volwassenen als kinderen. Bekijk hieronder ons assortiment van de douchehoezen voor de arm. Bent u opzoek naar een andere douche hoes? Klik hier om ons volledig assortiment te bekijken.

Douchehoes onderarm

Ook voor de onderarm hebben wij een douchehoes. Deze kan gebruikt worden bij een gebroken duim of pols. Hiermee hoeft u niet heel uw arm af te sluiten en ervaart u minder belemmeringen tijdens het douchen.

Behalve een douchehoes, hebben wij ook een breed assortiment aan zwemhoezen. De zwemhoezen zorgen ervoor dat alle leuke activiteiten in de zomer gewoon door kunnen gaan. De hoezen zijn volledig waterdicht, dus zwemmen is geen probleem. De zwemhoezen zijn beschikbaar voor de armen en benen. Ook voor kinderen en volwassenen.

Hoe gebruik ik een zwemhoes?

Douchehoes arm kind

Kinderen lopen vaker het risico om iets te breken. Daarom hebben wij ook douchehoezen met aangepaste maten voor kinderen. De douchehoes arm kind is verkrijgbaar in twee verschillende maten, small en medium/large, en beschikt over een kussentje aan de bovenzijde van de hoes. Het kussentje zorgt voor comfort.

De douchehoes is duurzaam in gebruik en kan op langere termijn, ook door verschillende kinderen, worden gedragen. De hoezen zijn gemaakt van stevig plastic. Hierdoor raken ze minder snel beschadigd. Ook zijn de hoezen eenvoudig schoon te maken en aan te brengen. Na het gebruik kunt u de hoes met een beetje sop schoonmaken.

Zoals alle producten van Seal Protect, is de douchehoes arm latexvrij. De douchehoezen zijn gemaakt van taffeta vinyl en stevige siliconen materiaal. Dit maakt de douchehoes niet alleen veilig maar ook extra stevig en duurzaam. Latex kan zorgen voor huidirritaties en een beknellende werking hebben. Doordat de hoezen latexvrij zijn wordt dit voorkomen. Met de latexvrije douchehoezen van Seal Protect ben u zeker van de bescherming van uw gips en uw huid.

Best geteste douchehoes voor de arm

Bij Lomed staat kwaliteit op nummer één. Wij vinden het ten zeerste belangrijk dat medische hulpmiddelen optimaal werken en ook nog duurzaam. De douchehoezen van Seal Protect zijn dan ook als beste getest door heel Beneluxe.

Buiten duurzaamheid en kwaliteit vinden wij comfort ook erg belangrijk. Alle hoezen van Seal Protect zijn zo ontworpen, dat de kunststoffen rand aan de bovenzijde van de hoes niet tegen de huid aan drukt. Ook blijft de hoes niet tegen de huid aan plakken, dat dankzij de duurzame taffeta vinyl. Kortom, kiest u voor een douchehoes bij Lomed? Dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.