Douchehoes been

Een gebroken been is al vervelend genoeg. Met de douchehoes van Seal Protect zult u geen belemmeringen ervaren tijdens het douchen. Seal Protect douchehoezen zijn 100% waterdicht en beschikken over een zacht kussentje aan de bovenzijde van de hoes. Hierdoor drukt de kunststoffen rand niet tegen de huid aan. In ons assortiment douchehoes been vindt u hoezen voor zowel kinderen als volwassenen voor het hele been, onderbeen en enkel. Bekijk hieronder onze douchehoezen voor het been. Heeft u een douchehoes nodig voor de arm? Klik dan hier.

Douchehoes onderbeen

Heeft u gipsverband om de enkel of het onderbeen? Ook daar hebben wij geschikte douchehoezen voor. In ons assortiment vindt u douchehoezen voor zowel alleen de voet als het gehele onderbeen.

Uiteraard zijn de hoezen verkrijgbaar in zowel grote als kleine maten, zodat de hoezen goed aansluiten bij kinderen en volwassenen. Buiten een groot assortiment douchehoezen hebben wij ook 100% waterdichte zwemhoezen. Klik hier om onze zwemhoezen te bekijken.

100% waterdichte douchehoes

Wanneer u gips draagt is het erg belangrijk dat deze droog blijft. De douchehoezen van Seal Protect sluiten volledig aan op het gips en het lichaamsdeel. Hierdoor bent ervan verzekerd dat u kunt douchen zonder risico te lopen van natte gips. Wanneer het gips nat wordt, wordt het zacht en verliest zijn functie. Als dit gebeurt, dient er een afspraak te worden gemaakt om het gips opnieuw erop te zetten. Gebruik altijd een douchehoes tijdens het douchen met gips!

Best geteste douchehoes

De douchehoezen van Seal Protect zijn als beste getest door heel Benelux. Wij werken samen met vele ziekenhuizen door heel Nederland. Daarom vinden wij het erg belangrijk om producten te leveren met de beste kwaliteit.

Naast kwaliteit vinden wij comfort erg belangrijk. De douchehoezen zijn zodanig ontworpen dat ze eenvoudig aan- en uit te trekken zijn en comfortabel zitten tijdens het gebruik ervan. Doordat de meeste douchehoezen one-size-fits-all en herbruikbaar zijn kunnen ze een lange periode mee en door meerdere personen worden gebruikt. Een waardevolle investering dus!

Douchehoes been latexvrij?

Al onze douchehoezen zijn latexvrij. Latex is een belangrijk bestanddeel van natuurlijke rubber. Hierdoor wordt het materiaal vaak verwerkt in medische hulpmiddelen. Helaas wekt dit bij vele een allergische reactie op. Gelukkig bevatten onze douchehoezen latex vervangers. Dankzij de vervangers zijn al onze douchehoezen veilig voor iedereen en hoeft er geen rekening te worden gehouden met eventuele allergieën. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de hoezen niet aan de huid plakken en water afstoten.

Herbruikbare douchehoes

Al onze douchehoezen zijn herbruikbaar. Niet alleen door uzelf, maar ook door anderen. De douchehoezen zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen. De maten hebben een brede schaal. Hierdoor kan een douchehoes voor een kind ook door andere kinderen, jonger of ouder, worden gedragen. Hetzelfde geldt voor volwassenen. De hoezen hebben een zo universeel mogelijke maat, wat de duurzaamheid mogelijk maakt.
Bent u opzoek naar een grotere maat? De douchehoes onderbeen volwassenen beschikt over twee maten.