Douchehoes voor kinderen kopen?

Heeft uw kind een gebroken been of arm? Maak gebruik van een douchehoes om het gips te beschermen en het douchen eenvoudiger te maken. Tijdens het dragen van een douchehoes zal het gipsverband droog blijven. Hiermee worden infecties en verzwakking van het gips voorkomen. Buiten douchehoezen voor kinderen bieden wij ook zwemhoezen voor kinderen aan.

Opzoek naar douchehoezen voor volwassenen? Ook daar bieden wij een breed assortiment van aan.

Hoe weet u zeker welke maat douchehoes u kind nodig heeft?

Zie hiernaast de matentabellen van de douchehoezen voor kinderen. Wij gaan vrijwel altijd uit van de leeftijd. Echter groeit ieder kind anders en u weet zelf het beste als ouder zijnde of u kind groot of klein is voor zijn/haar leeftijd. Bekijk dan nog even goed de afmetingen zodat u op maat kan meteen welke gipshoes geschikt is voor uw kind.

Mocht u er zelf nog niet uitkomen? Dan kunt u ons altijd opbellen!

Telefoon: +31 (0) 73 64 17 464

Douchehoes been voor kinderen

Een douchehoes voor het been is de ideale oplossing bij een gebroken been. De Seal Protect douchehoezen zijn 100% waterdicht. Daarbij zijn de hoezen van dit merk als beste getest in de Beneluxe. Buiten de uitstekende kwaliteit zijn de hoezen uiteraard ook comfortabel. De douchehoezen bevatten een zacht kussentje aan de bovenzijde. Dit zorgt ervoor dat de kunststoffen rand niet met aanraking komt met de huid en dus geen irritaties kan veroorzaken. Om de kwaliteit van de douchehoezen optimaal te kunnen ervaren dient de gebruiksaanwijzing grondig te worden gelezen.

Douchehoes arm voor kinderen

Ook bij een gebroken arm is een douchehoes voor de arm het ideale hulpmiddel. In ons assortiment vindt u douchehoezen voor kinderen in verschillende maten en voor verschillende lichaamsdelen. Buiten dat de douchehoezen 100% waterdicht en comfortabel zijn, zijn ze ook latexvrij. De douchehoezen zijn gemaakt van taffeta vinyl en stevige siliconen materiaal. Deze samenstelling zorgt voor een veilige en een extra stevige duurzame douchehoes voor kinderen. Door latex kunnen er huidirritaties ontstaan die een knellende werking hebben. Met de latexvrije douchehoezen van Seal Protect kunt zeker zijn van de bescherming van het gips van uw kind.

Herbruikbare douchehoes voor kinderen

Alle douchehoezen van Seal Protect zijn herbruikbaar. Doordat de maten een brede schaal hebben kunnen de douchehoezen ook gebruikt worden door verschillende personen. Ins ons assortiment vindt u ook een breed assortiment aan douchehoezen voor volwassenen.

Zwemhoes voor kinderen

Buiten douchehoezen bieden wij ook zwemhoezen aan. De zwemhoezen in ons assortiment zijn van het merk Bloccs. Een zwemhoes zorgt ervoor dat uw kinderen zorgeloos kunnen zwemmen met een gebroken been of arm. De zwemhoezen van Bloccs zijn 100% waterdicht en ook herbruikbaar. De zwemhoezen hoeven dus niet worden weggegooid na gebruik! Tijdens het dragen van een zwemhoes wordt het gips of verband beschermd tegen vocht. Hiermee worden infecties en verslapping van het gips voorkomen.