Douchehoes voor volwassenen kopen?

Heeft u een gebroken been of arm? Met de douchehoezen van Lomed kunt veilig douchen zonder het gipsverband te beschadigen. De douchehoezen van Seal Protect bieden optimale bescherming tegen vocht. Hierdoor zal het gips niet verslappen en zullen er geen infecties ontstaan. Buiten douchehoezen voor volwassenen bieden wij ook douchehoezen voor kinderen aan.

Wilt u niet alleen veilig douchen maar ook zwemmen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. De 100% waterdichte en herbruikbare zwemhoezen van Bloccs!

Hoe weet u zeker welke maat douchehoes u nodig heeft?

Zie hiernaast de matentabellen van de douchehoezen voor volwassenen.

Mocht u er zelf nog niet uitkomen? Dan kunt u ons altijd opbellen!

Telefoon: +31 (0) 73 64 17 464

Douchehoes been voor volwassenen

Bij een gebroken been is de douchehoes voor het been de ideale oplossing. De douchehoezen van het merk Seal Protect bieden 100% waterdichtheid en duurzaamheid. Het merk Seal Protect is ook nog als beste getest in de Benelux! Naast de kwaliteit is het comfort ook van belang. De douchehoezen beschikken over een zacht kussentje aan de bovenzijde. Dit kussentje beschermd de huid tegen irritaties van de kunststoffen rand. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de bescherming en het comfort van de douchehoezen, dient de gebruikshandleiding grondig te worden gelezen en toegepast. In het assortiment zijn douchehoezen verkrijgbaar voor het hele been, onderbeen en enkel in verschillende maten.

Douchehoes arm voor volwassenen

In het assortiment douchehoes arm voor volwassenen vindt u douchehoezen voor de hele arm, de onderarm en de hand. Deze douchehoezen heb een universele maat. Dit betekend dat de douchehoezen door meerdere personen gebruikt kunnen worden. Daarbij, zijn alle douchehoezen van Seal Protect latexvrij. Tijdens het dragen van de hoezen zult u geen huidirritaties ervaren. De douchehoezen zijn gemaakt van taffeta vinyl en stevige siliconen materiaal. De samenstelling van deze materialen zorgt voor een veilige en stevige bescherming van uw gips tijdens het douchen.

Herbruikbare douchehoes voor volwassenen

Dankzij de stevige materiaal en universele maat kunnen de douchehoezen niet alleen door u, maar ook door anderen wordt hergebruikt. U hoeft de douchehoes dus niet weg te gooien wanneer uw gips eraf is! De stevige siliconen en taffeta vinyl zorgen ervoor dat de douchehoezen niet scheuren en geen water doorlaten.

Zwemhoes voor volwassenen

Ook tijdens het zwemmen hoeft u niet belemmert te worden door een gebroken arm of been. De zwemhoezen van Bloccs bieden 100% bescherming tegen vocht. Hiermee kunt u zorgeloos het zwembad induiken. Om de zwemhoes optimaal te kunnen gebruiken dient de gebruikshandleiding grondig te worden gelezen en toegepast. Het assortiment zwemhoezen bestaat uit hoezen voor verschillende lichaamsdelen voor zowel volwassenen als voor kinderen. Daarnaast zijn de zwemhoezen ook herbruikbaar! Het dragen van een zwemhoes zal bescherming bieden voor het gipsverband en voor uw huid.