Medische schoenen voor dames vind je bij de Brace Specialist

Bent u opzoek naar medische schoenen voor dames? Dan zijn de orthopedische schoenen van de Brace Specialist uitermate geschikt! Een aantal medische schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor heren. Dit om een aantrekkelijke schoen te ontwerpen op basis van het geslacht.

49.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Wat onderscheidt de damesschoen met herenschoen?

De medische schoenen van Darco zijn universeel draagbaar. Dit betekent dat ze zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Echter kan er in sommige gevallen een verschil in schoenmaat zitten. Dit onderscheidt de herenschoen van de vrouwenschoen. Bent u een vrouw en is uw maat groter dan Large? Geen probleem, u kunt altijd het mannenmodel bestellen! Deze schoenen zijn precies hetzelfde.

De medische schoenen zijn universeel draagbaar

De medische schoenen van Darco zijn universeel draagbaar. Dit houdt in dat het zowel door dames als door heren kan worden gedragen. In sommige gevallen wordt er onderscheid gemaakt in dames en heren schoenmaten. Dit komt omdat dames vaak smallere en kleinere voeten hebben. Daarnaast geeft de uitstraling van de schoen weer of deze interessant zijn voor dames of heren.

Orthopedische damesschoenen van Darco

De orthopedische damesschoenen van Darco functioneren als stabiliteits- en ondersteuningsmiddel na een operatieve behandeling. Dit is mogelijk bij tijdelijke of chronische voetaandoeningen zoals een hallux valgus. De medische schoen zorgt voor onderdrukking aan de voet zodat deze in zijn natuurlijke positie wordt gezet. Het lichte materiaal in combinatie met het moderne design laat de voet ademen en zorgt uiteindelijk voor een hoog draagcomfort. Het klittenband maakt het voor de patiënt gemakkelijk de schoen aan te brengen.