Medische schoenen voor heren vind je bij de Brace Specialist

Bent u opzoek naar medische schoenen voor heren? Dan beschikt de Brace Specialist over een productaanbod dat past bij uw wensen! Een aantal medische schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor heren en dames. Dit om de juiste schoenmaat te ontwikkelen op basis van het geslacht.

Welk verschil zit er bij medische schoenen voor dames en heren?

De medische schoenen van Darco zijn universeel draagbaar. Dit betekent dat ze zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Echter kan er in sommige gevallen een verschil in schoenmaat zitten. Dit onderscheidt de herenschoen van de vrouwenschoen.

De medische schoenen zijn universeel draagbaar

De medische schoenen van Darco zijn universeel draagbaar. Dit houdt in dat het zowel door dames als door heren kan worden gedragen. In sommige gevallen wordt er onderscheid gemaakt in dames en heren schoenmaten. Dit komt omdat dames vaak smallere en kleinere voeten hebben. Bent u een man en is uw schoenmaat niet beschikbaar? Geen probleem, u kunt altijd het vrouwenmodel bestellen!

Orthopedische herenschoenen van Darco

De orthopedische herenschoenen van Darco functioneren als stabiliteits- en ondersteuningsmiddel na een operatieve behandeling. Dit geldt voor een tijdelijke of chronische voetaandoening zoals een hallux valgus. De medische schoen zorgt voor onderdrukking aan de voet zodat deze in zijn natuurlijke positie wordt gezet. Het lichte materiaal in combinatie met het moderne design laat de voet ademen en zorgt uiteindelijk voor een hoog draagcomfort. Het klittenband maakt het voor de patiënt gemakkelijk de schoen aan te brengen.