BioSkin garandeert de beste kwaliteit braces!

Opzoek naar braces van topkwaliteit? BioSkin braces zorgen voor een pijnloos herstel van blessure, het voorkomen van letsels en verbetering van prestaties. Het merk BioSkin is wereldwijd actief in de medische- en sportwereld. Naast BioSkin biedt de brace specialist andere A-merk braces aan!

BioSkin Polsbrace

BESTEL NU

BioSkin Kniebrace

BESTEL NU

BioSkin Rugbrace

BESTEL NU

BioSkin Duimbrace

BESTEL NU

BioSkin Enkelbrace

BESTEL NU

BioSkin Bovenbeenbrace

BESTEL NU

BioSkin Elleboogbrace

BESTEL NU

BioSkin Patellabrace

BESTEL NU

BioSkin Nachtspalk

BESTEL NU

BioSkin braces verminderen de pijn en verbetert de prestaties

BioSkin braces zijn er voor herstel, letsel voorkomen of prestatie verbeteren. Uit een onderzoek is gebleken dat compressie een zeer krachtig middel is wanneer het gaat om herstellen van een blessure of letsel. Daarnaast kan compressie ook de sportprestatie verbeteren. Wanneer compressie op de juiste manier wordt toegepast, zal er een betere bloedcirculatie ontstaan. Hierdoor zorgt de brace ervoor dat er veiliger en sneller wordt bewogen. Zo is TriLok enkelbrace een eenvoudige en effectieve oplossing om pijn te verlichten bij klachten als PTTD en plantaire fasciitis. Daarnaast biedt het bescherming tegen verstuikingen of verzwikking van de enkel.

Bioskin brace materialen

De braces van Bioskin zijn ontwikkeld voor sportgeneeskunde en orthopedie. Ze zijn gemaakt van een ademende hypoallergeen stof, waardoor transpiratie verdampt. Buiten het niet beperkt worden met activiteiten biedt deze stof ook voldoende compressie. Dankzij de unieke en gepatenteerde BioSkin materiaal is de compressie mogelijk.

De drievoudige laagstructuur van BioSkin verbetert het comfort en draagbaarheid. De lagen zijn opgebouwd uit Lycra met een polyurethaan “SmartSkin” membraan in het midden. Dit zorgt voor een dik en sterk materiaal van slechts 1,05 mm. Daarbij zijn de materialen licht van gewicht en waterafstotend. Dankzij de antislip functie blijft de brace op zijn plek tijdens actieve handelingen.

Bioskin enkelbrace is nu verkrijgbaar bij de Brace Specialist

De enkelbraces van BioSkin zijn nu te vinden bij de Brace Specialist! BioSkin enkelbraces bieden compressie en mechanistische steun aan de enkelgewrichten. Dat betekent dat bewegingen die een negatieve invloed kunnen hebben op de gewrichten worden beperkt. Het noodzakelijke bewegingspatroon wordt hierdoor niet beïnvloed. Met het dragen van een enkelbrace zullen de pijnklachten afnemen en het herstelproces versnellen. Dit gebeurt allemaal zonder de dagelijkse activiteiten te beperken.

De beste enkelbrace is de BioSkin Trilok!

De BioSkin enkelbrace bestaat uit twee modellen. Dit zijn de standaard enkelbrace en de BioSkin Trilok enkelbrace. De TriLok enkelbrace helpt om de pijn te verlichten op een eenvoudige en effectieve manier bij klachten als PTTD en plantaire fasciitis. Daarnaast biedt het bescherming tegen verstuikingen of verzwikking van de enkel.

Bioskin reviews van onze klanten

De mening van onze klanten over onze braces vinden wij erg belangrijk. Ons doel is om de juiste oplossing aan de klant te bieden en ze met positieve ervaringen achter te laten. Naast de functionele waarde zorgen de braces van Bioskin voor een hoop extra mogelijkheden. Ze helpen voor herstel, voorkomen van letsel en verbeteren van prestaties. De extra waarde is het mogelijk maken van nieuwe handelingen. Denk aan soepele bewegingen in de gewrichten. Daarnaast zorgt het voor een versnellend proces van herstel. In de BioSkin reviews delen onze klanten hun ervaring met de BioSkin brace.

Bioskin kniebrace is nu verkrijgbaar bij de Brace Specialist

De kniebraces van BioSkin vindt u bij de Brace Specialist! BioSkin kniebraces worden gedragen ter ondersteuning aan de knie. Een brace verzacht de pijn die ontstaat na overbelasting of overstrekking. De kniebrace voorkomt bewegingen die een negatieve invloed kunnen hebben op het gewricht. Doordat een kniebrace zorgt voor beperking en bescherming kan er gewoon worden gelopen tijdens een knieblessure. De compressie die de kniebrace biedt, zal het herstelproces versnellen en pijnklachten afnemen.

Bioskin braces geadviseerd door doctoren

Aaron Calodney
Texas Spine and Joint Hospital

Ik schrijf alleen BioSkin-producten voor aan mijn patiënten. Elke brace werkt buitengewoon goed en is zorgvuldig ontworpen zodat hij de hele dag comfortabel kan worden gedragen. Als gevolg daarvan dragen mijn patiënten ze en herstellen ze sneller! Bedankt BioSkin!