BioSkin bovenbeenbraces

Zoekend naar een bovenbeenbrace voor perfecte ondersteuning? Daar sluiten de BioSkin bovenbeenbraces precies bij aan! De bovenbeenbraces van BioSkin voorkomen bewegingen die tot overbelasting zorgen bij het gewricht. De bovenbeenbraces en andere producten van BioSkin zijn van gemaakt van topkwaliteit materialen wat bewegen makkelijk maakt. Beweeg zoals vanouds met de braces van BioSkin!

Topkwaliteit bovenbeenbraces

BioSkin bovenbeenbraces bieden medische compressie aan het bovenbeen. Dit resulteert in een sneller herstel van de blessure en bescherming van de bovenbeenspieren. De bovenbeenbrace is effectief om zowel voor als na de blessure preventief te dragen. Veel sporters komen namelijk snel in aanraking met bovenbeen blessures. Met de bovenbeenbrace van BioSkin zou dit voorkomen kunnen worden.

Bioskin bovenbeenbraces bij hamstringblessure

Een hamstringblessure is een blessure die vaak voorkomt. De blessure ontstaat door een verkeerde beweging waardoor de spieren van de hamstrings scheuren of verrekken. De hamstring bestaat uit een groep van drie spieren die aan de achterkant van het been zitten. Dit zijn de de Semitendinosus, Semimembranosus en de Biceps Femoris. Deze spieren lopen van de zitknobbel naar de binnen- en buitenzijde van knie. Een brace voor het bovenbeen kan worden ingezet als een preventief- en herstelmiddel. De brace biedt compressie aan de spieren waardoor de kans op verscheuring of verrekking kleiner wordt. Bij herstel zorgt de compressie voor pijnvermindering.

Bioskin bovenbeenbraces voor sporters

De bovenbeenbraces van BioSkin die wij aanbieden zijn ideaal om te gebruiken tijdens het sporten. De compressiemiddelen die wij aanbieden zijn hier ook specifiek voor gemaakt. De bovenbenen worden namelijk het meest belast tijdens het bewegen. Als u wilt sporten tijdens de revalidatie van een blessure zijn de bovenbeenbraces een goed steunmiddel om te gebruiken. De BioSkin bovenbeenbrace beschermd het bovenbeen tegen verdere overbelasting en zorgt voor een pijnloos herstel. Ook kan de bovenbeenbrace preventief gedragen worden door sporters die blessures willen voorkomen.