BioSkin duimbraces

Altijd al de wens gehad om pijnvrije duimen te hebben op ieder moment van de dag? Dan is de BioSkin duimbrace hét product die je daarbij kan helpen! De duimbraces van BioSkin geven ondersteuning bij pijn aan het duimgewricht. Daarnaast worden overbodige bewegingen beperkt en zorgt het voor een snel herstel. De producten van BioSkin zijn van topkwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Genees pijnvrij van blessures en maak bewegen makkelijker met de braces van BioSkin!

51.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
45.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Topkwaliteit duimbraces

BioSkin duimbraces worden gezien als de beste kwaliteitsproducten binnen hun productcategorie. De duimbraces van BioSkin bieden de nodige ondersteuning aan de aangedane duimgewrichten. Het dragen van de duimbrace zorgt ervoor dat gewrichten worden beperkt in het maken van onveilige bewegingen. Zo kunnen de gewrichten gemakkelijk herstellen en nemen pijnklachten af. Daarnaast bieden ze de juiste bescherming wat zorgt voor genoeg rust aan de duim. De duimbraces zijn voor beide handen beschikbaar. Duimbrace links voor de linkshandige hand en duimbrace rechts voor de rechtshandige hand.

Bioskin duimbraces artrose

De duimbraces van BioSkin biedt voor vele verschillende gewrichtsklachten de juiste oplossing. Zo ook de gewrichtsaandoening artrose. Er is sprake van artrose wanneer er slijtage van het gewrichtskraakbeen in de duim ontstaat. Dit geldt ook voor basisgewricht in de duim. Het gevolg is een opstapeling van gewrichtsklachten. Denk aan krachtverlies, verstijving, pijn, zwelling en vervorming. BioSkin duimbraces ondersteunt de duim op de beste manier waardoor gewrichtsklachten afnemen en worden voorkomen. De compressie in de duimbrace zorgt voor bescherming en vermindering van pijn. Zo maken de duimbraces het mogelijk om handelingen met de duim te maken.

Bioskin duimbraces voor sporters

BioSkin duimbraces werken zeer goed als ondersteuningsmiddel tijdens het sporten. Vooral bij sporten waarbij handen worden gebruikt, zijn de duimbraces heel effectief. Denk hierbij aan sporten als volleybal, hockey en handbal. Toch krijg je het idee dat de handen klam of vochtig kunnen worden tijdens gebruik van de duimbrace. Echter voorkomen de duimbraces dit probleem omdat deze vochtopnemend en positiebehoudend zijn.

Duimbraces kopen van BioSkin

Wilt u de duimbraces kopen? Wij bieden hiervoor twee modellen aan. Dit zijn de BioSkin pols/duimbrace spica en de BioSkin duimbrace thumb spica. De BioSkin pols/duimbrace spica is gemaakt om de beweging in de duim te stabiliseren. Daarbij worden pijnlijke bewegingen zo goed mogelijk verzacht. De BioSkin duimbrace thumb spica is ontwikkeld voor het herstel van duimverwondingen en het verlichten van de pijn. Dankzij het ultrazachte micro-fleece materiaal en de aluminium steun is dit mogelijk. U kunt de duimbraces kopen via onze webshop. Hier kunt u de voorkeur geven in het model en de maat.