BioSkin Elleboogbraces

Bent u opzoek naar elleboogbraces van topkwaliteit? Dan biedt BioSkin u het beste productassortiment elleboogbraces aan! De elleboogbraces dienen als steunmiddel voor het herstel er verminderen van pijn aan de elleboog. De elleboogbraces en overige producten van BioSkin zijn van gemaakt van topkwaliteit materialen wat bewegen nog nooit zo gemakkelijk heeft gemaakt. Geniet van pijnvrije gewrichten met de braces van BioSkin!

Topkwaliteit elleboogbraces

BioSkin elleboogbraces zorgen voor minimale belasting en helpen bij aan genezing van de gewrichten in de elleboog. Tijdens het dragen van een BioSkin elleboogbrace worden de gewrichten beschermd en ondersteund. Dat betekent dat de gewrichten in de elleboog snel kunnen herstellen. Daarnaast zorgen de elleboogbraces van BioSkin voor pijnvermindering. Dit geldt voor klachten zoals golfers- en tenniselleboog, instabiliteit of werk gerelateerd.

Bioskin elleboogbrace bij tennisarm

Een tennisarm is een blessure dat vaak ontstaat door het maken van dezelfde beweging in de onderarm. Bij een tennisarm worden de strekspieren van de onderarm tot aan de elleboog flink belast door het uitoefenen van dezelfde beweging.. Dit zorgt voor ontstekingen in de pezen waardoor het strekken van de arm een pijnlijk gevoel geeft. BioSkin elleboogbraces geven compressie aan de onderarmspier waardoor de pijn rondom de elleboog wordt verzacht. Daarnaast geeft het ondersteuning en bescherming aan de elleboog.

Golfelleboog brace van BioSkin

Een golfersarm is een vergelijkbare blessure ten opzichte van de tennisarm. Bij een golfersarm ontstaat de blessure op dezelfde manier als de tennisarm. De strekspieren worden belast door het maken van dezelfde bewegingen. Dit loopt vanaf de onderarm tot aan de elleboog. Het gevolg is overbelasting en ontstekingen in de pezen. Bij een golfersarm komt de overbelasting echter aan de binnen-onderzijde van de elleboog voor. Dit resulteert in pijn bij het buigen van de arm. De elleboogbraces van BioSkin bieden genoeg druk aan de onderarmspieren waardoor pijnvermindering ontstaat en herstel bevordert rondom de elleboog.

BioSkin elleboogbraces na overstrekking

Het overstrekken van de elleboog zorgt voor hevige pijn in de gewrichten. Zo kunnen er zwellingen ontstaan, afhankelijk van het letsel. De pijn bij het maken van onverwachtse bewegingen en het strekken van de arm kan op deze manier een lange tijd aanhouden. Dit wordt gezien als instabiliteit van de elleboog. Door de elleboog hiervan te behoeden en te laten herstellen, raden wij de elleboogbraces van BioSkin aan om deze problemen op te lossen. De elleboogbraces zorgen voor een spoedig herstel en bescherming van de elleboog.

Elleboogbraces kopen van BioSkin

Wilt u de elleboogbraces kopen? Bij de brace specialist bieden wij drie soorten elleboogbraces van BioSkin aan. De BioSkin elleboogbrace tennis sleeve, BioSkin elleboogbrace standard sleeve en de BioSkin tennisarm brace. BioSkin elleboogbrace tennis sleeve bestaat uit een ademende stof die compressie en comfort biedt op een effectieve manier. Daarnaast is de brace voorzien van een siliconen pad en een extra elastische band. BioSkin elleboogbrace standard sleeve is gemaakt als effectief hulpmiddel voor pijnbeheersing van de elleboog. Het materiaal is dun, ademend en erg sterk. BioSkin tennisarm brace biedt compressie wat zorgt voor verhoging van de bloedsomloop. Zo worden ontstekingen verminderd en letsels voorkomen. U kunt de elleboogbraces kopen via onze webshop. Hier kunt u zelf beslissen welk model en maat bij u past.