BioSkin Enkelbraces

Op zoek naar goede enkelbraces? Vind de hoogste kwaliteit enkelbraces van BioSkin bij de brace specialist! De enkelbraces bieden compressie en ondersteuning voor snel herstel van blessures of klachten. De producten van BioSkin zijn van topkwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Genees pijnvrij van blessures en maak bewegen makkelijker met de braces van BioSkin!

Topkwaliteit enkelbraces

De enkelbraces van BioSkin geven compressie en mechanistische steun aan de enkelgewrichten. Dit voorkomt bewegingen die een negatieve invloed kunnen hebben op de gewrichten. Handelingen in het dagelijks leven worden hierdoor niet beïnvloed. Daarnaast zullen de pijn- en gewrichtsklachten afnemen bij het dragen van een enkelbrace.

BioSkin Trilok enkelbrace

Er zijn 2 verschillende soorten enkelbraces van BioSkin. Dit zijn de standaard enkelbrace en de BioSkin Trilok enkelbrace. De BioSkin TriLok enkelbrace geeft compressie en lichte ondersteuning aan de enkel. Daarnaast helpt om de pijn te verlichten op een eenvoudige en effectieve manier bij klachten als PTTD en plantaire fasciitis. Ook biedt het bescherming tegen verstuikingen of verzwikking van de enkel.

BioSkin enkelbraces voor sporters

Een enkelblessure is de meest voorkomende blessure in de sportwereld. Daarnaast zijn er ook veel mensen die van nature last hebben voor instabiele of gevoelige enkels. BioSkin enkelbraces zijn effectief om voor, tijdens en na het sporten te gebruiken. Dit is nuttig voor het herstelproces of de ondersteuning van de enkel. De enkelbraces worden voornamelijk ingezet bij sporten als voetbal, decathlon, hardlopen, korfbal, volleybal, basketbal, hockey en tennis.

BioSkin enkelbraces bij voetbal

Vooramelijk in de voetbalwereld worden enkelblessures gezien als een veelvoorkomende blessure. Dit kan leiden tot negatieve gevolgen in het dagelijkse leven. De enkelbraces van BioSkin bieden de juiste bescherming voor het verlichten van pijn of herstel van blessures. Daarnaast zijn ze speciaal ontworpen voor sportieve gebruikers.

BioSkin enkelbraces bij hardlopen

Een actief mens zet per dag gemiddeld 7500 stappen. Bij hardlopers loopt dit getal nog hoger op. Sportief is goed en gezond, maar brengt ook een aantal risico’s met zich mee. De kans op een enkelblessure is daardoor vele malen groter. De enkelbraces gebruiken tijdens het hardlopen is daarom zeer effectief voor herstel of preventiemiddel. Een enkelbrace biedt ondersteuning bij gebrek aan stabiliteit, stevigheid en bij pijn en zwelling.

Enkelbraces kopen van BioSkin

Bent u van plan om goede enkelbraces te kopen? Dan zijn de enkelbraces van BioSkin het juiste product voor u! Met de Bioskin enkelbrace standard ankle skin beschikt u over de voordelen die het standaard model van de enkelbrace biedt. De compressie zorgt voor steun en verlicht de pijn in de enkel. De BioSkin Trilok enkelbrace zorgt naast de compressie ook voor bescherming tegen verzwikking of verstuiking van de enkel. U kunt de duimbraces kopen via onze webshop. Hier kunt u de voorkeur geven in het model en de maat.