BioSkin Polsbraces

Op zoek naar polsbraces van de beste kwaliteit? Dan biedt de brace specialist daar de juiste oplossing voor! De polsbraces van BioSkin geven compressie aan de gewrichten. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop en verlichting van pijn in de polsen. De producten van BioSkin zijn van topkwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Genees pijnvrij van blessures en maak bewegen makkelijker met de braces van BioSkin!

Polsbrace-Dp3 aantrekken
Polsbrace-DP2.png
AANRADER!

Topkwaliteit polsbraces

Polsbraces worden gedragen bij polsklachten, wat helaas een veel voorkomende klacht is. Gelukkig lossen de BioSkin polsbraces al deze klachten op. Een polsbrace biedt compressie aan de gewrichten. Hierdoor ontstaat stabilisatie wat weer voor pijn vermindering zorgt. Daarnaast worden er geen beperking gelegd op de dagelijkse activiteiten. Of het gaat om de linker- of de rechterpols maakt voor de polsbraces van BioSkin niks uit. Zowel de polsbrace links als de polsbrace rechts zijn verkrijgbaar bij de brace specialist. Een polsbrace kan onder anderen worden gedragen bij hypermobiliteit, Carpaal tunnel syndroom en artrose.

BioSkin polsbraces voor sporters

Polsbraces worden veel gebruikt tijdens het sporten. Vrijwel alle sporten die beoefend worden met de pols kunnen schade aanrichten aan het polsgewricht. BioSkin polsbraces geven ondersteuning aan de polsgewrichten waardoor de kans op een polsfractuur of ander letsel kleiner is. Ook beperkt het de kans op beschadigingen en slijtage aan de gewrichten. Vooral bij sporten als tennis, decathlon, turnen, fitness en volleybal is de kans op een polsfractuur of vergelijkbaar letsel groot. De polsbrace van BioSkin dragen tijdens het sporten is zeker aan aanrader. Hiermee kunnen letsels worden voorkomen en prestaties worden verbeterd.

Polsbrace met spalk van BioSkin

Een polsbrace met spalk is ontworpen om ondersteuning te bieden aan het polsgewricht, zonder dat de handfunctie hieronder lijdt. De polsbrace van BioSkin die hieronder valt, is de de BioSkin polsbrace DP2. Deze polsbrace met spalk is ontwikkeld om de meest comfortabele en functionele polsbrace te zijn. De polsbrace heeft uitneembare en verstelbare spalken, zowel aan de handrug als op de handpalmzijde om het zo comfortabel mogelijk te maken. De speciale stof zorgt ervoor dat de pols daarnaast ook koel en droog blijft. De ondersteunende boven- en onderkant kunnen bovendien worden aangepast aan iedere pasvorm. De polsbrace met spalk immobiliseert en verlicht de pijn op een comfortabele wijze. Bovendien kan het dragen van deze polsbrace blessures voorkomen, bijvoorbeeld tijdens een deelname aan een risicovolle activiteit. De BioSkin polsbrace DP2 is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kan gemakkelijk met één hand worden aangebracht.

BioSkin Polsbrace carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom is een klacht dat ontstaat door een zenuw beknelling in het midden van de arm. Het gevolg is een pijnlijk gevoel in de handpalm en vingers, wat kan resulteren tot krachtverlies. De polsbrace van BioSkin kan worden gezien als een polsbrace voor het carpaal tunnel syndroom. Het stabiliseert de pols waardoor de klachten verminderen en operaties worden voorkomen. Uit een onderzoek van het VU Medisch Centrum blijkt dat 62% van de mensen die minder dan een jaar last hebben van het carpaal tunnel syndroom, na het dragen van een polsbrace in de nacht een sterke verbetering hebben ervaren met hun klachten.

Polsbraces kopen van BioSkin

Wilt u BioSkin polsbraces kopen? Wij bieden hiervoor twee modellen aan. Dit zijn de BioSkin polsbrace DP2 en de BioSkin polsbrace Boomerang Wrist Wrap. De BioSkin polsbrace DP2 is een polsbrace met spalk waardoor deze zeer functioneel en comfortabel is. Daarbij beschikt deze polsbrace over een speciale stof dat de pols koel en droog blijft op elk moment van gebruik. De BioSkin polsbrace Boomerang Wrist Wrap is een eenvoudige compressie brace. Deze wordt gebruikt bij lichte klachten of voor extra bescherming. U kunt de polsbraces kopen via onze webshop. Hier kunt u de voorkeur geven in het model en de maat.