BioSkin Rugbraces

Pijn in de rug en wilt u dit probleem oplossen? Dan is de BioSkin rugbrace hét product waar u naar op zoek bent! De rugbraces van BioSkin zorgen voor ondersteuning van verschillende rugklachten. De producten van BioSkin zijn van topkwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Genees pijnvrij van blessures en maak bewegen makkelijker met de braces van BioSkin!

133.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
72.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Topkwaliteit rugbraces

BioSkin rugbraces zijn effectieve hulpmiddelen bij klachten aan de rug. Deze klachten kunnen in allerlei beroepssoorten ontstaan, wat resulteert in veel verschillende vormen van rugklachten die iedereen anders ervaart. Vandaar dat de rugbrace van BioSkin veel ondersteuning aan de rug geeft. de rugbrace zorgt voor medische compressie aan de rug, waardoor er een snel herstel plaatsvindt en klachten zullen afnemen. Bovendien zal er ook een betere houding ontstaan.

Bioskin rugbrace voor de onderrug

De rugbrace onderrug variant van BioSkin ondersteunt de onderrug en dient de pijn te verminderen. De rugbrace bevindt zich rondom de rug en buik, wat de zittende- en staande houding zal verbeteren. De BioSkin rugbraces zijn zo comfortabel mogelijk ontworpen zodat deze tijdens staande en zittende activiteiten kunnen worden gedragen. Daarnaast zijn de rugbraces zo goed als onopvallend onder de kledingstukken.

Rugbrace hernia van BioSkin

De BioSkin rugbrace is een effectief hulpmiddel bij rugklachten als een hernia.  Wanneer u last heeft van een hernia vindt er een uitstulping plaats tussen de tussenwervelschijven. Hierdoor kunnen de wervels niet meer soepel over elkaar heen bewegen. Daarbij zijn de meest voorkomende klachten bij hernia een schietende pijn door één been, pijn in de lage rug en moeizaam zitten en bukken. De rugbrace van BioSkin zorgt voor ondersteuning van de wervels en voorkomt rugklachten. Hierdoor wordt de pijn verminderd tijdens het zitten en wordt de rug gestabiliseerd.

BioSkin rugbrace reviews van onze klanten

De mening van de klanten staan bij ons centraal. Wij willen de juiste oplossing aan de klant bieden en ze met positieve ervaringen achterlaten. Naast de het functionele gedeelte zorgen de BioSkin rugbraces voor een hoop extra handelingen. Ze helpen voor de ondersteuning en compressie van rugklachten. Daarnaast creëert het een extra waarde, namelijk het soepeler bewegen van de heupen en rug. In de rugbrace reviews delen onze klanten hun ervaring met de BioSkin brace.

Rugbrace kopen van BioSkin

Wilt u de rugbraces kopen? Dan heeft u keuze uit 2 modellen. Dit zijn de BioSkin rugbrace standard back skin en de BioSkin rugbrace vector. De BioSkin rugbrace standard back skin is een standaard type rugbrace wat de rug een aanpasbare ondersteuning en compressie geeft. Daarbij kan er met de velcro-bevestigingsplek gekozen worden tussen de flexibele lendensteun of de standaard lendensteun. De BioSkin rugbrace vector is een geavanceerder type brace voor de onderrug. De rugbrace is ontworpen om een snelle oplossing te bieden zonder dat de leefstijl wordt belemmerd. De BioSkin rugbrace Vector is makkelijk aan te brengen en kan door de patiënt zelf gemakkelijk worden versteld. U kunt de rugbraces van BioSkin kopen via onze webshop. Hier kunt u de voorkeur geven in het model en de maat.