Orthoservice

Orthoservice zet zich in om problemen te begrijpen en oplossingen te vinden. Op die manier ontwikkelen zij braces.

36.65
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Over Orthoservice

Orthoservice is de vertrouwde partner van orthopedische technici, orthopedisch chirurgen en phlebologen. Samen gaan zij opzoek naar manieren om braces te ontwikkelen zodat patiënten terug kunnen keren naar hun normale leven. Het assortiment bestaat uit productlijnen voor elk deel van het lichaam en blijft zich uitbreiden. De braces zijn gemaakt voor zowel kleine en tijdelijke als ernstige en langdurige blessures.

Meer dan 20 jaar ervaring

Na meer dan twintig jaar ervaring in de industrie werd de door de familie gerunde Orthoservice-groep gelanceerd met een breed scala aan producten en meerdere productieopties. Met drie commerciële bases, twee fabrieken en meer dan 120 medewerkers ontwerpt, produceert en verkoopt Orthoservice een uitgebreid en divers aanbod van orthopedische producten, allemaal ontworpen in het hoofdkantoor in Zwitserland.

flexibele productie

Het merk ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment aan braces en medische compressie middelen. Zij hebben het vermogen om te produceren met flexibiliteit. Daarnaast bieden zij ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met een groot productassortiment en toewijding aan zorg willen zij dat hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Wanneer effectieve revalidatie op een niet-invasieve manier wordt aangeboden, wordt het meer dan een concept: dat betekent een betere kwaliteit van leven.