Push Braces

Push Braces gaat dagelijks de uitdaging aan om bewegingsvrijheid mogelijk te maken. Zo verleggen zij voortdurend de grenzen om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen.

Duimbrace

Push Ortho Duimbrace CMC

59.70
Merk:

Elleboogbrace

Push Med Elleboogbrace Epi

48.30
Merk:

Elleboogbrace

Push Med Elleboogbrace

108.95
Merk:

polsbrace

Push Care Polsbrace

38.00
Merk:

Enkelbrace

Push Med Enkelbrace

99.70
Merk:

Enkelbrace

Push Care Enkelbrace

59.60
Merk:

Kniebrace

Push Care Kniebrace

80.15
Merk:

Nekbrace

Push Care Nekbrace

51.35
Merk:

Rugbrace

Push Care Rugbrace

119.25
Merk:

Rugbrace

Push Med Rugbrace

231.30
Merk:

Patellabrace

Push Med Patellabrace

39.00
Merk:

Kniebrace

Push Med Kniebrace

133.70
Merk:

Enkelbrace

Push Med Enkelbrace Aequi Flex

102.75
Merk:

Enkelbrace

Push Ortho aequi enkel junior

70.25
Merk:

Enkelbrace

Push Ortho Enkelbrace Aequi

102.75
Merk:

polsbrace

Push Med Polsbrace

80.15
Merk:

Nekbrace

Push Med Nekbrace

78.10
Merk:

polsbrace

Push Med Polsbrace Splint

66.80
Merk:

Schouderbrace

Push Med Schouderbrace

51.35
Merk:

Schouderbrace

Push Med Schouderbrace Plus

62.70
Merk:

Wat maakt Push Braces zo bijzonder?

Samen met wetenschappers en medici ontwikkeld Push oplossingen aan de kwaliteit van het leven. Alle braces worden grondig getest. Bewegingsvrijheid bevat ook comfort en gemak. De braces worden gemaakt met nieuwe materialen die optimale steun bieden, makkelijk aan te leggen zijn en als gegoten zitten! Daarnaast is er in het bijzonder aandacht besteed aan het design van de braces.

Ontdek alle Push Care Braces voor functiebehoud nu!

Push Care braces zijn speciaal ontworpen voor patiƫnten met een lichte blessure of aandoening waarbij de bewegingsvrijheid wordt beperkt. De braces van Push van het type Care zorgen voor pijnverlichting en een beter stabiliteitsgevoel. Dit is mogelijk door de instelbare druk rond het gewricht. Dankzij de pijnverlichting en verbeterd stabiliteitsgevoel is het gebruik van de braces zorgeloos. Iedere brace bevat hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit.

De Push Care Enkelbrace in ontwikkeld om compressie te bieden rond het enkelgewricht. Hierdoor verbeterd het stabiliteitsgevoel in het gewricht. De compressie is individueel instelbaar. De enkelbrace beschikt over een uitstekende pasvorm die vrijwel in elke schoen past.

Ontdek alle Push Med Braces voor functieherstel nu!

Push Med braces bieden een oplossing tijdens een behandeling en preventie van een blessure aan een gewricht. Dit wordt gedaan dankzij de juiste combinatie van druk en ondersteuning. Push Med braces zorgen voor een verhoging van de fysieke belastbaarheid van het gewricht. Een goede pasvorm en een juist evenwicht in mechanische steun en instelbare druk maken behandeling en voorkoming van een letsel mogelijk. Dankzij Push Med wordt de pijn verlicht, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt.

push braces

Ontdek alle Push Ortho Braces voor functieverbetering nu!

De Push Ortho braces zijn ontworpen als oplossing voor (chronische) aandoeningen en ernstig verminderende werkingen van het gewricht. Dit zijn dan ook de stevigste braces uit het assortiment van Push. Tijdens het dragen van deze braces wordt zowel optimale ondersteuning als stabilisatie geboden.

Bij een aandoening of functievermindering is de juiste mechanische steun van het bewegingsapparaat erg belangrijk. Push Ortho speelt hierbij een grote rol op het gebied van repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd.

De Push Ortho Duimbrace CMC is ontwikkeld om het basisgewricht van de duim te stabiliseren. Daarnaast wordt de duim in een functionele stand gepositioneerd. De brace is gemakkelijk aan te leggen dankzij de afgeronde randen die ook nog voor optimaal draagcomfort zorgen. Het materiaal is antimicrobieel en kan zonder problemen nat worden en daarna afgedroogd.