Squegg – De slimme griptrainer

De Squegg is een slim hulpmiddel dat wordt ingezet bij blessures en kwetsuren aan de hand. Via de Squegg kan gewerkt worden aan het verbeteren van uw gripkracht. Deze gripkracht keert terug tijdens het uitvoeren van games.

Grip-oefeningen zullen nooit meer hetzelfde zijn, doordat u door middel van het spelen van games uw gripkracht kunt trainen. De games zijn verdeeld over schillende niveaus. Zo kunt u op uw gewenste niveau de oefeningen uitvoeren. De behaalde resultaten kunt u eenvoudig delen met uw behandelaar. Op deze manier kunt u samen toewerken naar een doel.  

Merk logo Squegg
79.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

De Squegg is ook inzetbaar bij blessures

Ook is de Squegg inzetbaar bij blessures. De Squegg wordt u aangeraden door uw fysiotherapeut, ergotherapeut of handtherapie. Deze grip-trainer wordt ingezet bij blessures aan de hand, zoals: Fracturen, peesontsteking, Carpaal Tunnel Syndroom, artritis, zenuwklemmingen, aangeboren afwijkingen, De Quervain en spanning in de handen.

Waarvoor wordt de Squegg ingezet?

De Squegg wordt ingezet als toepassing op het gebied van handtherapie, ter preventie van een hoge bloeddruk en ontspanning. Door middel van een fun-factor, via games in de app, wordt de patiënt uitgedaagd om de grip-oefeningen met een spelelement uit te voeren. Ook kan de Squegg bijdragen aan een beter resultaat van de bloeddrukniveaus.

Welke voordelen biedt de Squegg?

De Squegg biedt u verschillende voordelen. Deze slimme digitale griptrainer is ergonomisch ontworpen, waardoor de Squegg-bal comfortabel en op een juiste manier in uw hand ligt. Doordat de Squegg via de app werkt, kunt u uw resultaten zelf bijhouden en doorsturen naar uw behandelaar. Zo kunt u samen toewerken naar het gewenste doel. Daarnaast is de Squegg zeer compact, hierdoor kunt u waar en wanneer u wilt de grip-oefeningen uitvoeren.

Squegg-training

Welke opties biedt de Squegg app?

De Squegg app biedt u vier verschillende games om uw gripkrach en reactievermogen te testen. Daarnaast kan, in combinatie met de Squegg, uw bloeddruk gemeten worden. De oefeningen die in de app te vinden zijn, zijn gericht op handtherapie, isometrie en de bloeddruk. Met de app kunnen de behaalde resultaten opgestuurd worden naar de behandelaar.

Welke games zijn te vinden in de Squegg-app?

De Squegg-app biedt u de mogelijkheid om met plezier uw benodigde grip-oefeningen uit te laten voeren. Deze app biedt u vier verschillende uitdagende games. Deze games kunt u op uw eigen tempo en niveau spelen. De Squegg-bal houdt precies bij hoe uw gripkracht zich ontwikkeld heeft. In onderstaand overzicht treft u de games in de app, met een korte uitleg van de game.

Balloon Blaster

Bij de game Balloon Blaster moet u de watermonsters zoveel mogelijk vernietigen. Terwijl u de Squegg schudt, zullen de ballonen die worden afgevuurd kapotgemaakt worden. Hoe meer ballonnen u vernietigd, hoe hoger uw uiteindelijke score. Tijdens deze training wordt de gewone gripkracht en handgreepsterkte beter gemaakt.

Squegg game Balloon blaster

Blast away

Kent u het spel Angry Birds nog? Het spelprincipe van deze game is hetzelfde. U verbetert uw reactiesnelheid tijdens het springen tussen verschillende obstakels door. Tijdens het kniijpen in de Squegg-bal, vliegt het figuur tussen de obstakels door. Als u schudt op het juiste moment, dan kunt u ver komen in deze game.

The Hot Dog Maker

Tijdens de game The Hot Dog Maker is de bedoeling dat u het proces doorloopt van het maken van een Hot Dog. Dit gaat van het snijden van brood, tot het opmaken van de Hot Dog. Tijdens deze oefeningen verbetert u uw gripkracht en de gripsterkte van de hand.

Squegg The Hot Dog Maker

Whack an Egg

Bij de game Whack an Egg is het doel van de game om zoveel mogelijk kwade eieren te breken. Op deze manier wordt uw reactievermogen getraind, omdat u zxoveel mogelijk eieren moet zien te vernietigen.

Ontdek de Squegg voor digitale griptraining nu!

De Squegg is ontworpen om als oplossing te dienen bij gripverlies of blessures en kwetsuren aan de hand. Door het spelen van de games in de Squegg-app kunt u op een plezierige manier uw grip-oefeningen uitvoeren. Doordat de Squegg verbonden is met de app kunt u uw eigen vooruitgang echt volgen. Deze resultaten kunt u delen met uw behandelaar. Op deze manier kunt u samen toewerken naar een specifiek doel om trots op te zijn!