Nekbrace slapen

Nekhernia symptomen

Kan een nekbrace gebruikt worden tijdens het slapen?

Nekbraces kunnen en horen in de meeste gevallen te worden gedragen tijdens het slapen. Vandaar dat onze nekbraces zodanig zijn ontworpen dat het niet in de weg zit tijdens het slapen. De nekkragen die op de brace specialist worden aangeboden, zijn gemaakt van vormvast schuim in een anatomische vorm. Deze materialen zorgen ervoor dat de nekbraces zo comfortabel mogelijk gemaakt. Wanneer u tijdens het slapen een nekkraag draagt, zult u ontwaken worden met minder pijnklachten en zal het herstelproces worden versneld. Dit zal resulteren tot minder last van slapeloze nachten.

Slapen met een nekbrace om

Mensen vragen zich vaak af of het mogelijk is om met nekbrace te slapen. Een nekkraag is juist zeer nuttig om te gebruiken tijdens de nachtrust. Het materiaal waar de nekbraces uit bestaan, laat de nek in een comfortabele positie staan. Daarbij is het product zo ontwikkeld dat het geen lasten met zich mee brengt tijdens het slapen. Zo komt u met een beschermend gevoel een goede nachtrust tegemoet.

Nekbraces voor de nacht vindt u bij de brace specialist

Bij de brace specialist weten wij precies welke nekbraces geschikt zijn voor de nacht. Kijkend naar comfortabele braces die een rustige nacht mogelijk maakt, zijn er drie producten die wij u adviseren. Deze nekbraces zijn hieronder te vinden.

Nekbrace

Push Med Nekbrace

78.10
Merk:
Merk:

Nekbrace

Push Care Nekbrace

51.35
Merk:
Merk:

Nekbrace

Pro Orthic Nekkraag

14.95
Merk:
Merk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *