Osgood Schlatter knie

Heeft u een vraag over Osgood Schlatter? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze fysiotherapeuten geven u de perfecte raad over de aanschaf van een kniebrace.

Osgood Schlatter knie

De Osgood Schlatter knie komt vooral voor bij kinderen die in de groei zijn en die veel sporten. Vlak onder de knie zit de bovenbeenspier vast aan het scheenbeen. Bij een Osgood Schlatter knie is deze plek wat gevoelig en verdikt. Deze blessure gaat meestal vanzelf over. Rust nemen is bij deze blessure goed. Een brace is ook aan te raden bij deze blessures. Zoals de Push Med Patellabrace of de Push Sports patellabrace.

Osgood schlatter brace

Push Sports Patellabrace

De Push Sports Patellabrace is ontwikkeld om druk uit te oefenen op de kniepees. Daarnaast wordt de knieschijf ondersteund op een effectieve wijze. Door het dragen van de Push Sports Patellabrace wordt de kniepees ontlast en daardoor worden de pijnklachten rondom de knieschijf verminderd.

BioSkin patellabrace Q Baby Tendon Strap

De BioSkin patellabrace Q Baby Tendon Strap is gemaakt van micro-fleece materiaal. Deze patellabrace biedt ondersteuning. De brace bestaat uit een basisband die comfortabel om de knie wordt gewikkeld. Daarnaast bevat deze ook een uniek gevormd siliconenkussen dat over de patellapees past. De elastische extra band biedt bovendien de mogelijkheid om de compressie aan te passen. De compressie die deze patellabrace geeft verlicht de pijn en houdt daarnaast ook de patella op zijn plaats in de inkeping om het contactoppervlak van het gewricht te vergroten en patellofemorale pijn te voorkomen. 

Push Med Patellabrace

De Push Med Patellabrace oefent lokale druk op de kniepees en ondersteunt de knie en is ook universeel draagbaar. De druk op deze kniepees is naar eigen inzicht aanpasbaar. De pijnklachten nemen af doordat de aanhechting van de bovenbeenspier wordt ontlast en de trekkracht op het onderbeen wordt verminderd.

Lorem ipsum dolor sit amet...