Osteoporose

Heeft u een vraag over osteoporose? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze fysiotherapeuten geven u de perfecte raad over de aanschaf van een brace.

99.95
Merk: Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Osteoporose

Wanneer je osteoporose hebt, heb je zwakkere botten dan het gemiddelde. Het is een chronische aandoening waarbij de botsterkte afneemt. De iets lichtere vorm van osteoporose is osteopenie, hierbij is het bot ook zwakker geworden, maar niet veel zwakker. Bij osteoporose wordt er meer bot afgebroken dan dat er wordt aangemaakt. Wanneer dit dus te veel gebeurt is er sprake van osteoporose. Osteoporose kan overal in het lichaam voorkomen. Er zijn hier ook braces voor. 

Osteoporose behandeling

Wanneer je ouder dan 50 jaar bent en een botbreuk hebt. Heb je recht op een onderzoek met als doel om te kijken of de onderliggende oorzaak osteoporose is. Osteoporose is een chronische aandoening, dat betekent dus dat deze niet medisch te genezen is. Wat je wel kan doen is de osteoporose afremmen. Hiervoor moet je een therapie nemen met de juiste voeding, goed bewegen en medicatie. Een brace kan ook ondersteuning bieden aan je botten.

Lorem ipsum dolor sit amet...