Ruilen en retourneren is snel en gemakkelijk!

Bij de brace specialist zijn we continue bezig om onze service te verbeteren en staat de klant centraal. Een aankoop wordt dan ook pas bevestigd op het moment dat u een artikel ziet en een bestelling plaatst. Elke bestelling beschikt over een retourinstructie, wat betekent dat ruilen of retourneren snel en gemakkelijk is.

Product ruilen

Is de maat van het product niet juist? Een product omruilen is bij de Brace Specialist geen enkel probleem. U gaat naar onze website, brace-specialist.nl, plaatst uw bestelling van het product in de gewenste maat en de order wordt direct verwerkt en verzonden. Uw eerdere bestelling kunt u retourneren volgens het onderstaande stappenplan. Retourneren kan tot 14 dagen na aankoop. Retourneer kosten zijn voor eigen rekening.

Product retourneren

Is het product toch anders dan verwacht? Een product retourneren is mogelijk bij de Brace Specialist. Het product heeft 14 dagen recht op retourverzending. Retourneer kosten zijn voor eigen rekening. Daarbij staan er een aantal eisen vast voor een product geretourneerd kan worden. Die zijn in het onderstaande stappenplan te vinden.

Bestelling geplaatst via Afterpay?

Als u bij het bestellen heeft gekozen voor Afterpay en u heeft bij het retourneren de bestelling nog niet betaald, dan zal deze bestelling gelijk worden geannuleerd. Heeft u de bestelling wel betaald, dan zal het volledige bedrag direct op het door u opgegeven rekeningnummer worden teruggestort door Afterpay. Retourneer kosten worden voor eigen rekening genomen.

Eisen voor retournering

Wij kunnen de geretourneerde producten alleen in behandeling nemen als ze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De originele factuur is bijgevoegd.
  • Het retour formulier is volledig ingevuld bijgevoegd.
  • Het geretourneerde product is ongebruikt.
  • Het geretourneerde product zit in de originele en onbeschadigde verpakking.

Bij producten die wel beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht om het geretourneerde product te weigeren of brengen wij de schade in rekening.

Garantieregeling

Mocht het product in een uniek geval toch gebreken vertonen, dan valt dit onder de garantieregeling. Wij zullen u dan direct een ander artikel toezenden en alle gemaakte kosten voor onze eigen rekening nemen.

Retour formulier

Vul het onderstaande retour formulier in en voeg deze bij de retourzending,

Retour formulier

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken. Dit kan door een email te sturen naar: info@brace-specialist.nl of door te bellen naar ons telefoonnummer: +3188 0900300 zodat we u snel mogelijk van dienst kunnen zijn.