Springschenen

Heeft u een vraag over springschenen? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Onze fysiotherapeuten geven u de perfecte raad over de aanschaf van een onderbeenrace.

Springschenen

Springschenen (shin splints) doen pijn aan de binnenkant van het onderste deel van de schenen. De pijn ontstaat tijdens het trainen, maar na een poosje gaat deze pijn meestal weer weg. Springschenen kunnen onder andere komen door veel springen of een plotselinge toename van de belasting. Er zijn ook manieren om springschenen te voorkomen, denk hierbij aan een goede warming-up of variërende trainingen. Tijdens de revalidatie, kan het prettig zijn om een BioSkin Kuitbrace Calfskin aan te schaffen.

springschenen behandeling

Bij springschenen is het aan te raden om goed te koelen, rust te nemen en goed te strekken. Vaak is rust namelijk al genoeg, dan is de scheen meestal binnen 6 weken hersteld. Het is ook belangrijk dat er opgelet wordt, dat er goed schoeisel gedragen wordt door de sporter. Wat de snelheid van de revalidatie ook kan bevorderen is een brace, een BioSkin kuitbrace Calfskin is enorm aan te raden bij deze blessure. 

Lorem ipsum dolor sit amet...