Zwemmen met gips

Met gebroken been op vakantie

Gaat u op vakantie en breekt u of uw kind een arm of been? Of gaat uw kind afzwemmen voor een zwemdiploma en breekt zijn arm of been? Dat hoeft de pret niet te bederven. Met een zwemhoes kunt u of uw kinderen zorgeloos zwemmen met gips. Een zwemhoes beschermt het gips tegen vochtigheid. Hierbij wordt ook de huid beschermt. Naast het beschermen van de gipsverband en de huid zijn de douchehoezen ontworpen om comfort te bieden. De zwemhoezen sluiten goed aan op de huid waardoor geen afknelling of irritaties kunnen ontstaan.

Zwemmen met gips arm

Heeft u of uw kind een arm gebroken? Geen probleem. In ons assortiment vindt u zwemhoezen voor de hele arm en de onderarm voor zowel kinderen als volwassenen. De zwemhoezen maken het zwemmen met gipsverband weer mogelijk. Daarnaast zijn de zwemhoezen herbruikbaar. Dat betekent veel zwemplezier. Geniet van zorgeloos en veilig zwemmen, ook met gipsverband.

Gipshoes zwemmen

Bloccs zwemhoezen zijn speciaal ontworpen om het gipsverband te beschermen tegen water. Naast zwemhoezen vindt u in ons assortiment ook speciale gipshoezen voor in de douche. Een zwemhoes kan niet in de douche gebruik worden omdat een zwemhoes vacuüm om het been of arm zit. Wanneer de zwemhoes in contact komt met warm water ontstaat er condens. Daarvoor zijn de douchehoezen ontwikkeld. Deze houden het gips droog tijdens het douchen in warm water. Lees meer over onze douchehoezen.