Steve +

Steve + zet zich al tientallen jaren in om het aan- en uittrekken van alle soorten steunkousen gemakkelijk te maken.

steve logo

Aantrekhulp

Steve+ Complete

105.00
Merk:

Aantrekhulp

Steve+ EasyON

44.75
Merk:

Aantrekhulp

Steve Glide Dolphin

19.30
Merk:
6.20
Merk:

Aantrekhulp

Steve Gloves

5.50
Merk:

Aantrekhulp

Steve+ Ring

36.20
Merk:

Aantrekhulp

Steve+ Travelbag

10.48

The solution for pull-up

Therapeutische elastische kousen worden wereldwijd, door miljoenen mensen, jong en oud gebruikt. Voor vele oudere patiënten behoord dit ook tot de dagelijkse routine. Vaak hebben zij ook moeite met het aan- en uitrekken van de steunkousen. Met de aantrekhulp van Steve+ wordt dit proces een stuk gemakkelijker gemaakt!

De complete set, Steve+ Complete bevat zowel de Ring als de EasyOn. Met de complete set wordt het proces van aan- en uittrekken van steunkousen zeer gemakkelijk. Dit geldt niet alleen voor de patiënten thuis, maar ook voor thuiszorgmedewerkers. Met de behulp van de aantrekhulpmiddelen kunnen de thuiszorgmedewerkers eenvoudig en efficiënt de steunkousen van de patiënten aan- en uittrekken. 

Steve+ at Lymphedema

In vele gevallen worden steunkousen ingezet bij een aandoening genaamd Lymfoedeem . Dit is een aandoening waarbij er een vochtophoping ontstaat op plekken waar het niet hoort. Lymfoedeem is te onderscheiden in primair en secundair vorm. Bij primaire lymfoedeem is er sprake van een aangeboren aandoening. Bij secundaire lymfoedeem is het ontstaan door bijvoorbeeld windroos.

Lymfoedeem kan worden behandeld met compressietherapie. Compressiemiddelen zoals steunkousen zorgen ervoor dat de doorbloeding verbeterd wordt. Hierdoor wordt de vochtophoping minder.