Steve+ aantrekhulpen voor thuiszorg-gemak

Steve + zet zich al tientallen jaren in om het aan- en uittrekken van alle soorten steunkousen gemakkelijk te maken.

De oplossing voor aantrekhulpen

Therapeutische elastische kousen worden wereldwijd, door miljoenen mensen, jong en oud gebruikt. Voor vele oudere patiënten behoord dit ook tot de dagelijkse routine. Vaak hebben zij ook moeite met het aan- en uitrekken van de steunkousen. Met de aantrekhulp van Steve+ wordt dit proces een stuk gemakkelijker gemaakt!

De complete set, Steve+ Complete bevat zowel de Ring als de EasyOn. Met de complete set wordt het proces van aan- en uittrekken van steunkousen zeer gemakkelijk. Dit geldt niet alleen voor de patiënten thuis, maar ook voor thuiszorgmedewerkers. Met de behulp van de aantrekhulpmiddelen kunnen de thuiszorgmedewerkers eenvoudig en efficiënt de steunkousen van de patiënten aan- en uittrekken. 

Steve+ bij Lymfoedeem

In vele gevallen worden steunkousen ingezet bij een aandoening genaamd Lymfoedeem . Dit is een aandoening waarbij er een vochtophoping ontstaat op plekken waar het niet hoort. Lymfoedeem is te onderscheiden in primair en secundair vorm. Bij primaire lymfoedeem is er sprake van een aangeboren aandoening. Bij secundaire lymfoedeem is het ontstaan door bijvoorbeeld windroos.

Lymfoedeem kan worden behandeld met compressietherapie. Compressiemiddelen zoals steunkousen zorgen ervoor dat de doorbloeding verbeterd wordt. Hierdoor wordt de vochtophoping minder.